CSOK igénylése,10+10 millió 3 gyerek vállalásával?
Ki milyen céggel építtet? Vagy hogyan költi el okosan ezt a 20-25 millió ft-ot? Egyáltalán elegendő egy ház építésére?
Nincs még gyerekünk, de hármat mindenképp szeretnénk! HÚj házat szeretnénk venni, de nincs telkünk se! Mire érdemes figyelni? Hogyan kell neki állni az egész folyamatnak?
Igen, lehet, hogy nem egyszerű. De nem a lombikra irányult a kérdés és a gyermekeim lehetséges számát se kértem besaccolni! A kérdés nem erre vonatkozott!És nem is azt kérdeztem, hogy nem lehet gyereket vállalni!
Ha úgy alakul, hogy gond lesz a készítéssel, akkor pedig senkinek semmi köze hozzá, hogy mennyit költök rá!
"Az index maximálisan ellenzéki ha 30 millát adna az állam akkor azt mondanák 38 kell."
Ok! tedd amit jónak látsz!
Mondjuk a matek, az épületfizika, a statika pártfüggetlen "tudomány".
Az meg csak a "végén" lesz kellemetlen, hogy egy nem teljesen elkészült (nem jól megépült) házban házban kell élni úgy, hogy jó lenne befejezni a kerítést, meg a térburkolatot stb., de a hitelt is fizetni kell(ene), meg a rezsi sem kevés és a 3 gyerekre is költeni illene.
"Hagyjátok már szegény kérdezőt! Nem látjátok, hogy a CSOK elvette az eszét! Hát ilyen a "szerelem" ;)"
Azért ne személyeskedjünk!
Felelősen gondolkodva és ésszel felhasználva ez tényleg nagy SEGÍTSÉG, de nem minden!
"Azért ne személyeskedjünk! " Elnézést, ha úgy értelmeztétek, nem az volt a szándék.
Egy kicsit viccesen jelezni akartam, hogy meggondoltan és racionálisan érdemes megközelíteni.
A többiek, akik komolyan erre akarták felhívni a figyelmét, nem igazán sikerült, gondoltam, hogy kicsit másképp jelezve talán elgondolkodik az analógián.
kiindulásnak talán jó (és aktuális):
építtetőt nehezebb lesz találni mint néhány hónapja, most mind csok-os házat épít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!