Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » CSOK igénylése,10+10 millió 3...

CSOK igénylése,10+10 millió 3 gyerek vállalásával?

Figyelt kérdés

Ki milyen céggel építtet? Vagy hogyan költi el okosan ezt a 20-25 millió ft-ot? Egyáltalán elegendő egy ház építésére?

Nincs még gyerekünk, de hármat mindenképp szeretnénk! HÚj házat szeretnénk venni, de nincs telkünk se! Mire érdemes figyelni? Hogyan kell neki állni az egész folyamatnak?

#házépítés #ház #csók #új lakás #új építésű ház #csok ingatlan #eladó új építésű ház #csok igénylése
2016. jan. 29. 09:03
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
0%
Az index maximálisan ellenzéki ha 30 millát adna az állam akkor azt mondanák 38 kell.
2016. jan. 29. 13:25
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki így áll hozzá, hogy ha kell, akkor 10 lombikot vállal. Aztán rájön, hogy ez nem olyan egyszerű. Van akinek olyan mellekhatásokat okoz, amik az életét veszélyezteti, de van, akinek csak egyszerűen tönkreteszi a szervezetét... Meglévő gyerek mellett meg még nehezebb, akkor már figyelemmel kell lenni rájuk is. Az anyagi oldalról ne is beszéljünk. A gyógyszerek egy vagyon, minden városban nincs is.reprodukciós központ, az utazás sem fél forint, sok kiegészítő cucc is kell hozzá, az sem fel forint.
2016. jan. 29. 13:37
 13/31 A kérdező kommentje:

Igen, lehet, hogy nem egyszerű. De nem a lombikra irányult a kérdés és a gyermekeim lehetséges számát se kértem besaccolni! A kérdés nem erre vonatkozott!És nem is azt kérdeztem, hogy nem lehet gyereket vállalni!

Ha úgy alakul, hogy gond lesz a készítéssel, akkor pedig senkinek semmi köze hozzá, hogy mennyit költök rá!

2016. jan. 29. 14:06
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

"Az index maximálisan ellenzéki ha 30 millát adna az állam akkor azt mondanák 38 kell."

Ok! tedd amit jónak látsz!

Mondjuk a matek, az épületfizika, a statika pártfüggetlen "tudomány".

Az meg csak a "végén" lesz kellemetlen, hogy egy nem teljesen elkészült (nem jól megépült) házban házban kell élni úgy, hogy jó lenne befejezni a kerítést, meg a térburkolatot stb., de a hitelt is fizetni kell(ene), meg a rezsi sem kevés és a 3 gyerekre is költeni illene.

2016. jan. 29. 14:19
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok már szegény kérdezőt! Nem látjátok, hogy a CSOK elvette az eszét! Hát ilyen a "szerelem" ;)
2016. jan. 29. 14:22
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen, egész életet meghatározó döntésnél nem csak.azt kell nézni, hogy mit szeretnl, az a jelenben megvalósítható-e (önerő nélkül egyébkéntnem), hanem hogy ez milyen hhatással lesz a jövőre. És nem csak úgy, ha minden szép, és minden jó, teherbeesel zsinórban háromszor, elég a férjed fizetése és a te cseded, majd gyedend, végül gyesed közel 10 évig. Arra is gondolni kell, mi lesz, ha az egyikőtök elveszíti q munkáját, és mondjuk van már gyerek is, mi történik, ha nem jön össze a gyerek, mi történik, ha úgy kalkuláltok, hogy elég lesz az építkezéshez 22 millió,.de kellene még három, mi történik, ha egyikőtök lebetegszik, ha neked mind három terhességed veszélyeztetett lesz, ki fogja ellátni a már megszületett gyereket és így tovább.
2016. jan. 29. 14:26
 17/31 anonim ***** válasza:
11%

"Hagyjátok már szegény kérdezőt! Nem látjátok, hogy a CSOK elvette az eszét! Hát ilyen a "szerelem" ;)"

Azért ne személyeskedjünk!

Felelősen gondolkodva és ésszel felhasználva ez tényleg nagy SEGÍTSÉG, de nem minden!

2016. jan. 29. 14:31
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

"Azért ne személyeskedjünk! " Elnézést, ha úgy értelmeztétek, nem az volt a szándék.

Egy kicsit viccesen jelezni akartam, hogy meggondoltan és racionálisan érdemes megközelíteni.

A többiek, akik komolyan erre akarták felhívni a figyelmét, nem igazán sikerült, gondoltam, hogy kicsit másképp jelezve talán elgondolkodik az analógián.

2016. jan. 29. 14:56
 19/31 A kérdező kommentje:
Persze tök igazad van! És arra gondolt valaki, hogy mi lesz ha kimegyek az utcára és elüt egy villamos? Vagy mi lesz ha megtámadják az országot és a városomat bombázni kezdik? És akkor mi lesz ha teherbe esek és megcsíp egy szúnyog, ami kis fejűséget okoz? És akkor mi lesz....és akkor mi és akkor mi??? hm? Én elárulom mi lesz, mindenki megoldja a maga problémáját vagy így vagy úgy. Ennyi! Én azt mondom ne szüljön senki azért mert az állam pénzt ad érte! Én azt mondom használjuk fel okosan a lehetőségeket! Erre irányult a kérdés is egyébként ! ;) Aki meg NEM tud élni vele az ne károgjon! Sajnálom! Aki meg bután használja fel azt is sajnálom! De engem nem érdekel! Foglalkozzon mindenki a saját gondjával bajával és ha valaki segítséget kér, akkor segítsünk embertársainkon! Jelen esetben volt egy kérdésem, ami még mindig foglalkoztat. Ha valaki nem a pénztárcámban és a magánéletemben akar vájkálni és tud segíteni a válaszával akkor kérem, hogy írjon! Köszönöm!
2016. jan. 29. 15:16
 20/31 anonim ***** válasza:
78%

kiindulásnak talán jó (és aktuális):

[link]

építtetőt nehezebb lesz találni mint néhány hónapja, most mind csok-os házat épít

2016. jan. 29. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!