3 gyerek után 10+10 millió a CSOK.2 gyerek után mennyi?
Figyelt kérdés
2016. jan. 14. 13:14
3/10 anonim válasza:
új lakásra: 2,6 mill
régire: 880-1,430ig nm2-től függően
google a barátunk
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm. Azt hittem, legalább 5 milliót megér két gyerek.
2016. jan. 14. 13:21
5/10 Bobby11 válasza:
Meg, ha pecót építesz.
visszakaphatod ÁFÁ-ból.
6/10 anonim válasza:
már ne haragudj, de annyi eszed nincs, hogy ennek utánanézz a neten vagy az adott bank oldalán, akkor mégis hova akarsz 2 gyereket ennyi ésszel?
azzal meg tisztában vagy egyáltalán, hogy a második 10 milliónak mekkora a kamata? mekkora törlesztőrészt kéne fizetni havonta???
7/10 anonim válasza:
"Azt hittem, legalább 5 milliót megér két gyerek."
Hányinger.
8/10 anonim válasza:
Az ilyen mint Te inkább ne is szüljön gyereket...
9/10 A kérdező kommentje:
Nyugi utolsó, 60 évesen már egyet sem fogok szülni. Csak kíváncsi voltam, kettőre mennyi a CSOK, mivel mostanában rengeteg embertől hallottam, hogy harmadikat akarnak a 20 millió miatt. Ezen én nagyon meglepődtem, ezért tettem fel a kérdést.
2016. jan. 14. 21:20
10/10 Bobby11 válasza:
9
Ja, mert a sok agyatlan csak az "ingyenpénz" szót képes meghallani.
Még szerencse, hogy nem fogja tudni túl sok ember igénybe venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!