Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Valaki el tudná magyarázni...

Valaki el tudná magyarázni hogy mi ez a 10 millió a három gyerek után?

Figyelt kérdés
Most kb egy hónapja nem nagyon követem a híreket,és nekem ez új hogy 10 milliót lehet kapni három gyerek után.Valaki le tudná nekem írni röviden és tömören hogy pontosan ez micsoda,ki kapja meg stb..

2016. jan. 3. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
10 milliót lehet kapni három gyerek után. Az kapja aki jogosult rá. Szívesen.
2016. jan. 3. 16:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Az új "szocpol". Építkezéshez lehet felvenni (lehet használt lakásra is, de akkor jóval kevesebb).

Feltételek:

- legalább a házaspár egyik tagja 40 év alatti

- legalább fél éves munkaviszony, 2 éves biztosítotti viszony

- büntetlen előélet

2016. jan. 3. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha még nincs lakásod, akkor új lakás vásárlása esetén az állam beszáll 10 millióval a vételárba, ha van 3 gyereked.

Ha nincs gyerek, akkor is kaphatsz, ha vállalod hogy lesz 3 gyerek 10 éven belül

2016. jan. 3. 17:14
 4/5 szántóvető ***** válasza:

én annak örülök hogy az itteni fórumozókat jól felkészült,hiteles embereknek tartod akik készsétggel adnak tájékoztatást(engedd meg hogy magamra is vegyem,boldogan hajtom álomra a fejem ezek után.)

mégsem írom le mert tucatnyi honlapról tudsz tájékozódni ami egyrészt gyorsabb ill részletesebb infót kapsz,dacára a mindenre elszánt válaszolók tömkelegének.tehát nézz utána magad :)

2016. jan. 3. 17:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Az alap az hogy ha 10 éven belül összehoztok 3 gyereket, büntetlenek vagytok van munkátok, 40 év alattiak vagytok akkor kaphattok 10 milliós hitelt aminek 5 évig garantálják a kamatját, és ez mellé kaphattok 10 milliót gratis ha jogosultnak találnak rá és ebből a 20 millióból csak és kizárólag új építésű házat lehet venni. Ha az egyik gyerek meghal vagy meg sem születik mert úgy is igénybe lehet venni hogy nincs még harmadik, akkor büntető kamattal együtt kell visszafizetni ami kb 25 misire fog rúgni.
2016. jan. 3. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!