Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Pest környékén mely települése...

Pest környékén mely települések biztonságosak?

Figyelt kérdés

Válásom után kiköltöznék Pest környékére - főleg anyagi okok miatt, de vonz is a jó levegő, csendes környezet, kert is jó lenne. Mindig Budapesten éltem, keveset tudok más településekről.

50-km-ig Budapest vonzáskörében keresnék szerény kertes házat, vagy házrészt kb. 5-6 millióm lesz rá - emiatt drága helyek, pl. Gödöllő, Gyömrő, Vecsés nem túl esélyes.

Tetszene Monor, Ercsi, Valkó, Bajna - esetleg Fejér megye, és Esztergom megye közel eső része is szóba jöhet - minél közelebb van Pest, annál jobb.

Lehet falu is - viszont jó lenne olyan hely, ahol jó a közbiztonság. Ercsi kitűnő helyen van, de aggasztó dolgokat olvastam róla, pedig gyönyörű, olcsó ingatlanok vannak ott. Fontos az iskola is, két kamaszodó gyerekem van, jó volna gimnázium is a közelben.

, ahol színvonalas a lakó közösség? Előre is köszönöm a tanácsokat!

2015. nov. 10. 14:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
66%
Ja és a valódi menekült nem támad senkire, nem követelőzik, nem dobál, verekszik, nem üvölt Allahot! Örül, ha kap valami ennivalót és fedelet a feje fölé. Ez az agresszív tömeg NEM menekültekből áll. Ez egy mocskos, agresszív csürhe.
2016. jún. 9. 19:00
 22/22 anonim ***** válasza:

Nem az írtam, hogy MINDENKI, hanem, hogy:

"Ezek között sokan vannak akik ..."

2016. jún. 9. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!