Pest környékén mely települések biztonságosak?
Válásom után kiköltöznék Pest környékére - főleg anyagi okok miatt, de vonz is a jó levegő, csendes környezet, kert is jó lenne. Mindig Budapesten éltem, keveset tudok más településekről.
50-km-ig Budapest vonzáskörében keresnék szerény kertes házat, vagy házrészt kb. 5-6 millióm lesz rá - emiatt drága helyek, pl. Gödöllő, Gyömrő, Vecsés nem túl esélyes.
Tetszene Monor, Ercsi, Valkó, Bajna - esetleg Fejér megye, és Esztergom megye közel eső része is szóba jöhet - minél közelebb van Pest, annál jobb.
Lehet falu is - viszont jó lenne olyan hely, ahol jó a közbiztonság. Ercsi kitűnő helyen van, de aggasztó dolgokat olvastam róla, pedig gyönyörű, olcsó ingatlanok vannak ott. Fontos az iskola is, két kamaszodó gyerekem van, jó volna gimnázium is a közelben.
, ahol színvonalas a lakó közösség? Előre is köszönöm a tanácsokat!
Tény amit az első írt, csak sajnos pici az esély rá, hogy ezeken a környékeken a pénzéért házat/házrészt kap.
Amúgy mi Szentendrén lakunk, imádjuk.
Esetleg Maglód is jó lehet, mikor nézelődtünk az olcsóbb volt.
Igen, sajnos minél közelebb vagyok Pesthez, annál drágább, Szentendre, Pomáz, Dunakanyar gyönyörű, de Pesti árak vannak.
Tudom, ennyi pénzért nem kapok reprezentatív helyen házikót, tudom, le kell faragni az igényeimet - olyat keresek, ami legalább élhető környék.
Esztergomról, Kesztölcről, Bajnáról Nyáregyházéról, Pándról, Gombáról, Valkóról van esetleg vélemény? :)
Tahiban, ahová jó a közlekedés és boltok is vannak.
Bajna nem ajánlatos.
És mellette Nagysáp sem.
Mi a gond Bajnával, és Nagysáppal? Sok a kisebbség? Egyszer nyaraltam ott (Bajnán) kis ideig - igaz, húsz éve volt, akkor kellemes kis falunak tűnt...
Kesztölcről van vélemény?
Érdekel még: Nézsa (Nógrád megye), Vác és környéke, Epöl, Perbál (itt találtam szimpatikus , számomra megfizethető házikókat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!