Pest környékén mely települések biztonságosak?
Válásom után kiköltöznék Pest környékére - főleg anyagi okok miatt, de vonz is a jó levegő, csendes környezet, kert is jó lenne. Mindig Budapesten éltem, keveset tudok más településekről.
50-km-ig Budapest vonzáskörében keresnék szerény kertes házat, vagy házrészt kb. 5-6 millióm lesz rá - emiatt drága helyek, pl. Gödöllő, Gyömrő, Vecsés nem túl esélyes.
Tetszene Monor, Ercsi, Valkó, Bajna - esetleg Fejér megye, és Esztergom megye közel eső része is szóba jöhet - minél közelebb van Pest, annál jobb.
Lehet falu is - viszont jó lenne olyan hely, ahol jó a közbiztonság. Ercsi kitűnő helyen van, de aggasztó dolgokat olvastam róla, pedig gyönyörű, olcsó ingatlanok vannak ott. Fontos az iskola is, két kamaszodó gyerekem van, jó volna gimnázium is a közelben.
, ahol színvonalas a lakó közösség? Előre is köszönöm a tanácsokat!
Vác környéke is érdekel, találtam is egy szimpatikus házat Csörögön. Hamarosan aktuális lesz a költözés, négy hét múlva lesz nálam a pénz.
Háromszobás, komfortos tégla házikót keresek, Pest vonzáskörében, maximum 50 km-ig, lehetőleg vasút vonalán.
"muszlimraktár"
Ezek között sokan vannak akik az életüket mentik, háborús övezetből jönnek.
Te is, Ti is kerülhetek még ilyen helyzetbe (csak egy nem túl távoli példa: néhány éve ki gondolt volna az ukrán háborúra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!