Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 2 Tulajdonú ingatlan ingatlano...

2 Tulajdonú ingatlan ingatlanostól való kihozása?

Figyelt kérdés

Van egy ingatlan 2 tulajdonnal ami be lett adva ingatlashoz. Idő közben megegyezetünk egymás között és megvásárolnám a másik fél 50% részét. Kell fizetni ilyen esetben is az ingatlanosnak?

További kérdés ha kell lehet olyat hogy én megveszem az ő részét és tovább hirdetem a házat hogy neki ne keljen fizetnie az ingatlanos felé. Mivel nekem nem kéne hisz az én részem nem lett elava.

(Ha lehet ilyet akkor benthagynám az ingatlant csak az eladási ár 4X hirdetttetném tovább.)

#ingatlan #2 tulajdon
2015. szept. 21. 18:34
 1/1 anonim válasza:

Nem az ingatlanost akkor zavarod el amikor akarod. Ha van valamilyen szerződés tépd össze,köpj rá egyet a tulajdonjognál nincs nagyobb.

Magyarán a tulajdonos mondja meg hogy mi legyen .

2015. szept. 23. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!