Hanyadik érdeklődő vette meg a lakásod?
Nem tolongtak az érdeklődők.
Összesen 3 volt csak fél év alatt.
Az 1. egy nagyon unszimpatikus, kötekedős alak, annak örülök, hogy nem vette meg.
A 2. túl sokat akart alkudni. Annyira nem akartam lemenni.
Szóval a 3. lett az igazi.
Első: hümmögött, drágálta.
Második: nem jött vissza.
Harmadik: megnézte jó alaposan, pedig telekárban kapta. Aztán három részletben fizetett.
Ha jól emlékszem az 5. vette meg.
Az 1. nem jött vissza, ott nem tudták volna a gyerekek ágyát (amit mindenképp hozni akartak volna) bepasszírozni a félszobába (emeletes ágy). Ott ment a huzavona, hogy hogyan lehetne....
A 2. keveset ajánlott, de megadta a számát, hogy ha gondoljuk, nagyon tetszik neki a lakás, de ennyi pénze van csak.
A 3. egy fiatal pár volt, róluk nem sok minden derült ki, nem jöttek vissza.
A 4. pár egyszer visszajött a szülőkkel, nekik nagyon tetszett volna, de a szülők lebeszélték őket, mert 4. emelet volt lift nélkül.
Az 5. pedig megvette. :)
Bp. XVI. kerületi lakás volt, tavaly ősz elején kezdtük árulni, 1 hónap alatt kelt el.
Nem is tudom... Nekem az a tapasztalatom, hogy a pár százezres engedményeket ingatlanok esetén észre sem veszik a vevők. Pár százezret az egy-két milliós autók árából szoktak alkudni. Egy 6-10 milliós, vagy sokkal drágább ingatlan árából már milliókat szoktak.
Szerencse függő is, mert lehet, hogy amúgy árulhatod nagyon sokáig, de lehet, hogy akkora mákod van, hogy véletlenül jön egy bolond, akire még egy bezárt hullaházat is rá lehetne dumálni modern horror stílusú luxuslakásként dupla áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!