Ingatlanközvetitök tovabbitjak az eladonak az összes erdeklödö arajanlatat, vagy csak azet, aki "felülütötte" az elözöeket?
Figyelt kérdés
Tetszik nagyon egy lakas,tettem egy arajanlatot,ingatlanos valaszolt, hogy tovabbitja az eladonak, de van mar masik 2 ajanlat is, amelyek 1 Mio Ft-al feljebb vannak, mint az enyem.2014. dec. 3. 17:00
1/4 anonim válasza:
Láttad már a lakást élőben ? Egyébként meg ki kell kerülni a közvetítőket, ők a saját jutalékuk érdekében srófolják fel az árakat, sokszor meg kamuznak.
2/4 anonim válasza:
" de van mar masik 2 ajanlat is, amelyek 1 Mio Ft-al feljebb vannak, mint az enyem."
Nem rég vettem lakást. Rengeteget megnéztem.
Ez egy nagyon olcsó trükk az irodák részéről.
Van pár trükk, amibe még belefutottam.
Most így hirtelen egy: Holnap lefoglalózza valaki a lakást, ha nekem annyira tetszik, még ma kéne.
Nem tettetem még. Mikor megvetten a lakást, a kérdésest még akkor is hirdették.
AZ irodák és magántulajok is előszeretettel operálnak a kamuvevőkkel.
3/4 anonim válasza:
Ez így van, trükk. Persze lehet valóságalapja, de ha van is, akkor is nyilván továbbítja az ajánlatod, ugyanis a másik ajánlat is csak ajánlat, amennyiben létezik. Abból még egyáltalán nem biztos, hogy vásárlás lesz....
De szerintem is kamu.
4/4 A kérdező kommentje:
Hallo, ismet en, a kerdes feltevöje. Nos az adasveteli targyalas holnap lesz, egeszen addig licitaltak az erdeklödök, amig a hirdetett art el nem ertek. Igy a lakas alku nelkül ment el. Hogy volt-e mögötte trükk, azt nem tudom, mindenesetre nekem nem ert annyit a lakas, hogy 10% alkut lejjebb adjak.
2014. dec. 9. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!