Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Aki el akarja adni a lakását/h...

Aki el akarja adni a lakását/házát, miért zárkózik el, ha az érdeklődő fel szeretne menni a padlásra/ le a pincébe?

Figyelt kérdés
Van, aki fanyalog, van, aki mondja, hogy menjek fel egyedül, ha annyira akarok, más a pókokkal próbál eltántorítani a szándékomtól... És előfordult olyan is, hogy szimplán nem engedte meg. Ezek az emberek mire számítanak ?

2012. szept. 11. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván 2 ok lehet:

1. Valamit takargatnak (padláson pl tető állapotát, esetleges beázást, akármit)

2. Az emberek ott tesznek a legritkábban rendet, és szégyellik a kuplerájt. Ott vannak a lomok!

2012. szept. 11. 11:28
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

Én a menj fel egyedül válaszoló vagyok.

Én ugyan fel nem megyek a padlásra,ott évek óta senki nem járt,tele van pókkal,menjen akinek 6 anyja van...

Miért nem mész fel ha annyira látni akarod?

2012. szept. 11. 11:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Fel is megyek, amennyiben nem tiltja meg kategorikusan. De nem értem, aki nem akarja, hogy lássam, miért gondolja, hogy így is meg fogom venni ? Honnan tudja, hogy tudom, mit kell a padláson megnézni ? Ha egyébként tetszik a lakás, akkor úgyis megveszem. Vagy nem a kupi miatt nem... Ha a tető hullámos kívülről, vagy a falon van egy nagy vizes folt akkor úgyis tudom, hogy ott vmi nem stimmel. Már csak kiváncsiságból is megkérdem, hogy megnézhetem e a padlást stb. Ha én el akarnám adni a házamat, megmondanám, hogy ez meg ez felújításra szorul stb. Egyáltalán nem biztos, hogy később kerülne vevő rá, mintha hülyének nézem a másikat...
2012. szept. 11. 11:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert nincs létrám,hogy felmehessen a padlásra.
2022. jan. 2. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!