Lassan 3 éves lesz a kislányom. Nagyon nyitott, barátságos, kíváncsi gyermek. És persze én elfogult vagyok, de szerintem nagyon értelmes. Kedves, puszizkodó, ölelgetős kislány. Ugyanakkor érzékeny is, ha a bölcsiben rácsap valamelyik kis társa, akkor hónapokig mondogatja. Elég nyüzsgő, sokat beszél, sokat mozog.
2012. szept. 3. 15:05
2/5 anonim válasza:
3 éves lesz a hónap végén a fiam.
Nagyon nyitott, barátkozós, közvetlen, érdeklődő gyerek.
2012. szept. 3. 15:12
3/5 anonim válasza:
2 éves lányom nem nagyon szeret barátkozni, de szereti, ha ott vannak körülötte a gyerekek, csak őt hagyják békén és lehetőleg ne akkor menjenek csúszdázni/hintázni amikor neki éppen kedve lenne.
2012. szept. 3. 15:15
4/5 anonim válasza:
2 éves 2 hónapos a kislányom.
Barátságos, minden gyerekhez odamegy a játszón, megsimogatja, megölelgeti azt, aki hagyja magát:-)
2012. szept. 3. 15:25
5/5 anonim válasza:
2 éves lányom imádja a gyerektársaságot barátkozik
felnöttekkel viszsahuzodo nem mindenkivel szimpatizál kell legalább negyed óra mire megbarátkozik az illetöve
amugy Rafkos kis csaj amikor ketten vagyunk itthon
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.