Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Meddig kamuzzák még a nagy...

Meddig kamuzzák még a nagy lakásárnövekedést?

Figyelt kérdés

Észrevettétek, hogy az utóbbi fél évben sorra jelennek meg az olyan cikkek, amelyek a hihetetlen lakásár emelkedésekről szólnak. Azt állítják, hogy már majdnem a válság előtti szinten vannak a lakásárak.

Közben meg a Dunától keletre fekvő megyékben szinte senki nem jelentkezik egy-egy 6.5 millióért meghirdetett felújított 50 nm nagyságú lakásra, aki igen, az is alkudni akar 5.5 millióra. A környéken még 100 nm házért is bőven sokallják az érdeklődők a 15 milliót, már a telefonban bedobnak egy 10-es ajánlatot. A válság előtt ezek az 50 nm méretű lakások 7-8 millióért mentek. A hírös budapesti lakásárak is még bőven nem érték el a válság előtti szintet.

Valakinek az érdeke, hogy szédítsék az embereket, esetleg fel akarják tornászni az albérletárakat?

2015. szept. 3. 09:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Mindenbe bele lehet kötni. Itt az igazságmag, amelyben tökéletesen igazad van az, hogy a kriptók, befektetések terén is sok a tisztességtelen ember.

Én nem közéjük tartozok, tisztességes, nem manipulatív befektető vagyok és ahogy már említettem, nem alap dolog a kriptó (alap dolog az étel, a ruházkodás, a lakhatás, a fűtés és hasonlók), az én befektetés típusommal senkitől nem veszek el, főleg hogy tartogatom, kis részét forgatom más kriptók között és néha abból csak vásárolok.

De lehetne mondani a luxus termékeket is, akik abba fektetnek, az sem alap dolog, mint az antik képek, tárgyak sem azok.

Abban ezek szerint egyetértünk, hogy a tisztességes út felé kellene terelni az embereket, a befektetőket, a gazdaságot.

Igen így van, más országokban is drágulás van és ez az ottaniaknak sem tetszik már és az a magyarokat sem vigasztalja, hogy máshol is drágulnak a dolgok.

Ahogy írtad, itt van ez a válság is. Ezt is a rossz világgazdasági rendszer, az egyre vadabb, kapzsibb befektetői és kereskedői kultúra hozza létre ciklikusan és egyre rövidebb időközönként. A felívelő és a recessziós időszakok gyorsulva váltogatják egymást. Erre is ki van már találva egy megoldás, a kényszeres növekedés visszafogása és előbb utóbb ezt is be kell majd vezetni, szabályozásokkal mert különben egyre nagyobb válságok jönnek egymás után, egyre gyakrabban.

2023. febr. 20. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!