Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tizen, és huszon éves fiúk miért kamuzzák hogy imádják az érett nőket?
Figyelt kérdés
2015. aug. 15. 22:14
1/8 Igen, én vagyok! :) válasza:
Senki se kamuzik, szerintem.
2/8 anonim válasza:
Miért kamuznának? Szerintem a legtöbb fiatal srác szeme előtt az lebeg, hogy mennyivel többet tudnak nyújtani az érett nők az ágyban, mint a saját korosztályuk.
3/8 anonim válasza:
Én 21 éves vagyok és én imádom az érett nőket. Sokkal jobban tetszenek, sokkal jobban fel tudnak izgatni. Én őket tartom igazi nőnek, nem a korombeli kis pi**csákat (tisztelet a kivételnek)
4/8 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy kamuzzák? 31 éves vagyok, tetszem a fiatal srácoknak, ki is mutatják.
5/8 anonim válasza:
Azért van az a kategória, akik már régen voltak nővel, és minden mindegy alapon bepróbálkoznak az idősebbeknél. Meg vannak azok, akik hallottak, olvastak róla, hogy milyen jó egy érett nővel, és kíváncsiságból felpróbálnának egyet. Ha őket sikerül kiszűrni, akkor tényleg nagyon kedves, odaadó, állóképes szexpartner lehet egy fiatalabb férfi, aki valóban imádja az érett nőket.
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Nálam úgy volt hogy rámmozdult egy ismerős. Ebből lett szexkapcsolat. Egyébként nem vagyok olyan aki csak az idősekre menne.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!