A teista, más néven spirituális sátánizmus követői pontosan miért imádják a sátánt?
# 1 a wikipédián így írják le:
,,A teista sátánizmus - más néven spirituális vagy hagyományos sátánizmus a Sátán (vagy valamely vele kapcsolatba hozott istenség vagy démon) imádatát jelenti...''
A wikipédia soha nem volt, és soha nem is lesz túl megbízható forrás. Néha vannak normális dolgok leírva, de főleg a vallási, és a tudományos oldalakon vannak iszonyatos leírások, amiken az ember vagy röhög, vagy sír, de mindkettő azért lesz, mert hülyének tartja (teljes joggal) a cikk íróját.
A spirituálisoknak, lavey-i egoistáknak, schyte, elysium666, joyofsatan, churchofsatan, spiritsoferidu oldalaknak, és a bibliának soha nem volt köze a Sátánizmushoz.
Üdv, egy ES-t valló...
Mivel egyre többen vallják, ezért szerintem kikövetkeztethető, hogy ez egy vallás. Ez a konkrét válasz a kérdésedre. Ha többet akarsz megtudni, akkor arra pontosan rákérdezhetsz, és én válaszolok (a "mi a célja? miben tér el a többitől? hol találhatok róla neten infót? és egyéb átfogó típusú kérdésre nem válaszolok)
Üdv, egy ES-t valló...
Akkor én is kérdek valamit
A keresztények miért imádják annyira az istent???
Csak hogy a szavaiddal fogalmazzak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!