Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi a véleményetek erről a házról?

Mi a véleményetek erről a házról?

Figyelt kérdés

Sajnos csak ilyen képet tudok róla mutatni (google térképes), mert nincs interneten meghirdetve.

Nógrád megyei ingatlanról van szó, családi házas, igényesebb külvárosi övezetben. A ház korszerűsítésre szorul (fűtés, villany, víz, nyílászárók, stb.) Belülről ki van meszelve, de egyébként mindent újítani kell (konyha, fürdőszoba is).

A képen látható, hogy a cserepeket mindenféleképpen cserélni kell, de lehetséges, hogy az egész tetőszerkezetet jobb lenne, ha kicserélnénk. A ház alatt egy nagy pince található, mögötte egy melléképület ami garázsként és tárolóként funkcionálna. A kerítés a telek (1800 nm) körül szintén cserélendő. Már körülbelül 7 éve lakatlan a ház. 6 millió forintért árulják. Szerintetek ez reális ár? Ha legközelebb ismét megnézzük, mire figyeljünk oda?

A kép:

[link]

2015. aug. 3. 09:53
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Jó utolsó, de megint ott tartunk, hogy 2015-ben ki a fene akar undorító ocsmány drótkerítést a háza köré???

Amúgy a tető is 1 millió alsó hangon, de simán lehet 2 is.

2015. aug. 7. 10:09
 32/38 anonim ***** válasza:

Nyilván akinek pénze van csináltat mást. Bár aki kirakat 200 méter kerítést téglából az már elég gazdag ember, nem is fog 50 éves kockaházat venni.

Az életnek nem feltétele a kovácsoltvas kerítés, vagy hogy téglából rakják ki a 200 métert, vagy mi lenne akkor megfelelő?... szerintem ez a ház nem az urizálásról szól, hanem a szükséges és elégséges dolgokról, amire lehetséges (nem voltam ott, nem láttam) hogy egy jó alap.

Biztos, hogy akinek van pénze bőséggel mindenre az nem is vesz ilyet, de szerintem a kérdező nem ilyen. Mondjuk sajnos én sem :)

2015. aug. 7. 10:19
 33/38 anonim ***** válasza:

Na látod ebben különböznek az emberek.

Látszik is, te miért 3-4 milliót szánnál a felújításra - mert neked a legrondább, legócskább, legolcsóbb dolgok is megfelelnek - mindegy, hogy úgy néz ki, mint egy cigánytanya, de hű, legalább ház.

Más meg OTTHONT szeretne magának és a gyerekeinek, ahol nem egy drótkerítésen át néznek ki a világba, és ahol nem fáznak minden télen a szigetelés hiányában, ugye...

2015. aug. 7. 10:27
 34/38 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy nem jó alap. Sőt, amit én vettem, az nincs ilyen állapotban, mert akkor arra volt keret.

De amit a kerítésről leírtál az (már ne is haragudj meg), de az a minimális alatti projekt.

A fél zsák szárazbeton (25l) azt jelenti hogy 20cm*20m-es (80 cm ) mély alapot gondoltál a zártszelvénynek.

Nos akkor már inkább csak a föld legyen. Mert ez minden csak nem "alap".

Meg az 5 méteres oszlop távolság sem az igazi.

De Te tudod. Nekem is drót van (így vettem), de annyira utálom. Nem szeretném 10-20 évig nézni.

2015. aug. 7. 10:32
 35/38 anonim ***** válasza:

Attól cigánytanya egy ház, hogy drótkerítés van? Főleg hátul a kertet az veszi körbe (az a sok méter). Szerintem a kosztól, az mocsoktól, a kultúra hiányától az, nem attól hogy valakinek nincs pénze kovácsoltvas kerítésre.

Valóban ez határozza meg a gyerekek felnevelését? Ahol én lakok a szomszéd fele meg hátul legalábbis 100 -ból 99 háznak drótkerítés van, legfeljebb az utcafrontra csináltak valami mást, de azt se mindenki. Sokan a kerteket el se választják kerítéssel, csak leválasztják az udvartól. Ezen múlna a gyerekem boldogsága? Ez miatt nem lenne otthona? Nekem eddig még nem panaszkodott, hogy oldalt drótkerítés van, de ha hazajön az oviból megkérdezem mennyire viseli meg, mert akkor mi is cigányok vagyunk szerinted.

71% A 80 centi beton pont megtartja a zártszelvényt, lenyúlik a fagyhatár alá, nem fogja felemelni a fagy, nem kell neki olyan alap mint egy háznak... nem várat építünk rá. Persze, lehet... a világ összes pénzét el lehet költeni alá lehet alapozni két méter mélyen is, senki nem szabja meg ki mire költi a pénzét. De ahogy írod nálad is drótkerítés van, hát mért nincs még kicserélve?

Szerintem nem mindegy, hogy valaki igénytelen, vagy nincs sok pénze, de nem írok többet, én elvagyok a saját házunkban, teljesen fel van újítva, meg vagyok elégedve vele, mindenki azt csinál amit akar.

2015. aug. 7. 10:42
 36/38 anonim ***** válasza:
Most azt írod teljesen fel van újítva, az előző oldalon meg azt állítottad csak a fűtést csináltattad meg meg a padlókat... ne röhögtess már légyszi.
2015. aug. 7. 10:44
 37/38 anonim ***** válasza:

Az nem én voltam. Más is lehet annyi százalékkal mint én. Nálunk ki van cserélve minden cső, vezeték, nyílászáró, új fűtés, új tető van, új burkolatok.

De végül is gondolom számodra édes mindegy hogyan élünk, nem hinném, hogy valaha találkoznánk, kár erre az időt pazarolni. Mindenki csinál amit akar.

2015. aug. 7. 10:48
 38/38 anonim ***** válasza:

Nem érdekel az a 99 akinél drótkerítés van sőt még az a +1 sem.

Az sem igazán érdekel, hogy nálad mi a teljes felújítás.

De ne ringasd a T.Kérdezőt a te álomvilágod szerinti alacsony költségvetésből megvalósuló kacsalábon forgó palotába. Lehet, hogy ezeket meg tudtad 10 évvel ezelőtt oldani. De a tetőfelújítás (szerkezeti elem cseréje) is engedélyköteles, felelős műszaki vezető kell + e-napló.

Azért nem cseréltem még ki a kerítést, mert nincs rá pénzem. Szart meg nem akarok olcsón haverokkal csinálni, mert olcsó húsnak híg a leve.

Nem az alap mélységével van a baj, hanem a 20cm*20cm mérettel.

Mondjuk végiggondolva kíváncsi lennék az 5m-es oszloptávolságú kerítés stabilságával. Tudom nem megy neki elefánt. De lábazat (tudom nem nincs rá szükség) nélkül még egy marha is át tud jönni alatta.

Persze meg lehet oldani, hogy ütemezze a felújításokat. De erre a házra elsőre sem keveset kell költeni.

2015. aug. 7. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!