Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 60 m2-es új építésű családi...

60 m2-es új építésű családi ház 300 m2-es telken egy faluban 18,5 millióért túl drága szerintetek?

Figyelt kérdés
Ennyiért adnának a nyugati országrészben egy egyedi tervezésű 60 m2-es családi házat. A telek 300 m2-es kb. és efelé 10-15 ezer Ft/m2-ért mennek a hasonló telkek. Én nagyon drágállom, mivel hitel is kellene hozzá, így 20 millió alatt nem úsznánk meg. Szerintetek?
2015. júl. 30. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:

hát ez nagyon durván drága

60 nm nem sok, nekem 64 van, 2 szoba, pici konyha, nagyon pici fürdő, és ennyi.

valami nagyon felkapott falu, közel az osztrák határhoz, vagy a balatonhoz?

így még csak-csak érthető, vagy ha nagyon különleges panorámája van.

én 7-ért vettem a házam, rá kellene költeni max 5-öt, és csilli-villi lenne, de ehhez 1000 nm telek van.

a 300 semmi, kiülni meg grillezni jó, meg vmi játék a gyereknek, de gazdálkodni nem tudsz benne.

tudom, nem is akar mindenki.

nagynéném 9-ért vett egy kb. ugyanekkorát pest mellett. arra is kell költeni valamennyit, de nem még 9-et.

amiket leírtál, azért én kb 12-t adnék.

2015. júl. 30. 17:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, nekünk elég egy kis udvar, esetleg hogy elférjen a 2 autónk, nem kell több. Én is nagyon sokallom ezt az árat, bár igen, elég felkapott helyen van, de attól még vidék és egy falu csak, nem is közvetlen az oszták határ mellett, messzebb onnan.
2015. júl. 30. 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Iszonyatosan drága egy ilyen mini házért. Ennyiért kétszer ekkorát is kapni.
2015. aug. 1. 13:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Új építésű házról beszél nem használtról!! Nagyon drága manapság az építőanyag. De ettől függetlenül kicsit sokallom én is. Sztem 13-14 millió lenne reális de nem írtad hol van, nem tudni mennyit ér a telek. Ha felkapottabb helyen van az is nagyon sokat számít. Közművek is nagyon drágák.
2015. aug. 2. 10:23
 5/6 A kérdező kommentje:
A telek ebből 3-3,5 millió forint. Tehát még min. 15 millió a ház maga.
2015. aug. 2. 11:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Dunakanyarban (kiemelt üdülőterület) vettünk két éve egy 1+ 2 félszobás házat, nagy terasszal, 600 m2 telekkel. Nem új, de csak 12 éves, szigetelt, minden van benne (saját kút, gáz, csatorna, víz, villany, műholdvevő, telefon stb.). Ez volt akkor 18 millió. De itt ez már telekárnak számít.
2015. aug. 2. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!