Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ez szerintetek drága?

Ez szerintetek drága?

Figyelt kérdés
[link]
2015. ápr. 23. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem drága, Hűvösvölgyben nagyon drágák az ingatlanok. az egyetlen baj ugye ez, hogy rosszul van bejegyezve, én ilyet semmiképp se vennék meg. nyilván ezért is árulják olcsón, mert ez sokakat zavarhat.
2015. ápr. 23. 15:51
 2/8 anonim ***** válasza:

"Két lakásos társasházként bejegyzett az ingatlan, de

semmi kapcsolat nincs a két lakás között. Kerítéssel elválasztott

saját terület, bejárat. Papírforma szerint is megosztott."

Erről megkérdeznék egy ingatlanjogászt (DE NE ITT A FÓRUMON,hanem személyesen!) Ha szerinte semmi gáz akkor,viszont korrekt az ár.

2015. ápr. 23. 15:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Egy másik hirdetésben ez van írva róla: "A ház társasháznak van nyilvánítva, a szomszéddal van egy közös falrész, a kert illetve a telek kerítéssel van elválasztva."
2015. ápr. 23. 16:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Én ezt úgy értelmeztem, hogy ez tulajdonképpen egy kertkapcsolatos lakásnak felel meg, nem?
2015. ápr. 23. 16:07
 5/8 anonim ***** válasza:
igazából ennyi pénzért másik kertvárosban jobb ingatlant kapsz. de ha te mindenképpen hűvösvölgyben akarsz lakni, hát ott amúgy nehéz 70 millió alatt házat találni. nyilván vannak hátulütői.egyébként ha lehet hinni a térképeknek, a tervezett m0 szakasz nem lesz onnan olyan nagyon messze, szóval annyira nem lesz sokáig olyan hú de jó hely.
2015. ápr. 23. 16:07
 6/8 gomzoli ***** válasza:
Uramatyám, 25,9 M egy ekkora kis celláért... 43 m2, 2 szoba... Teljesen letojnám, hol van, az én értékrendemben ezek a számok nem férnének össze.
2015. ápr. 23. 22:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezt jogilag Osztatlan közös tulajdonnak hívják. Jelen esetben semmi gond nincs vele és ha van Ügyvéd által készített Használati Megállapodás, még a bankok is hitelezik a szomszéd engedélye nélkül.

Érdemes vásárlás előtt megnézetni a "papírformát", ha abban benne van, hogy a Megállapodás a jogutódokra is kiterjed, akkor jogilag is rendben van, de ha nincs benne, akkor érdemes ezzel kiegészíttetni.

Az ilyen ingatlanok általában úgy keletkeznek, hogy először épül egy nagy közös telekre több lakrész, de ha bármi akadálya van a társasházzá nyilvánításnak, akkor marad az ingatlan osztatlan közösbe.

2015. ápr. 25. 08:47
 8/8 anonim ***** válasza:
A területhasználatról: [link]
2015. ápr. 27. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!