Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Az ingatlanirodák többsége...

Az ingatlanirodák többsége miért így hirdet?

Figyelt kérdés
Lakást keresek. Egyszerűen elegem van abból, hogy az ingatlanirodák többsége úgy teszi fel a lakást az ingatlanos oldalakra, hogy nem írnak még megközelítőleg sem utcát, sem emeletet, mindösszesen 1-2 képet tesznek fel a lakásról és ennyi. Nem fogom mindegyiket végig telefonálni, mert nekik úgy tetszik!! Hányok ettől az inkorrekt magatartástól!

2015. júl. 10. 07:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért, hogy ne találd meg magad és ne kerüld ki őket, nehogy elessenek a jutaléktól. Ha nem tetszik ne hívd fel őket, max írj e-mailt és kérdezd meg úgy. Keress magánszemély hirdetőt.
2015. júl. 10. 08:00
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem feltétlen az a célom, hogy magam megtaláljam, nem azért hőbörgök. Egyszerűen szűrni szeretnék bizonyos utcákat, vagy éppen preferálnék, de bele sem írják. Ugyancsak nem szeretnék a II. emeletnél magasabbra költözni, de szintén nincs benne, hányadik emelet. Csak a jobb szobákat, vagy dolgokat fotózzák le, pl. hiányzik a fürdőszoba, vagy a konyha fotója, mert gondolom marhára lelakott. Ezeket csak fél szóban megemlítik, hogy "felújítandó".

Nincs benne, hogy egymásba nyílnak-e a szobák és még sorolhatnám.

Szerintem ezeket alap, hogy bele kellene írni a hirdetésbe.

2015. júl. 10. 08:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom én is vettem már lakást, néztem ingatlanos oldalakat.

Pontos címet valóban nem adnak meg, de utca név és emelet mindenhol szerepelt...

Fotózni tényleg nem fotóznak mindent. Eygszerű oka van, nézd meg, hátha beleszeretsz akkor is ha a fürdőszoba nem a legjobb.

2015. júl. 10. 11:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi amugy olyan hirdetest meg se neztunk, ahol nem volt feltoltve alaprajz.
2015. júl. 11. 05:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Eladók is szoktak ilyet csinálni, sose értettem.Titkolóznak miközben elkarják adni az ingatlant.Sok értelme nincsen, mert ha rossz a környék vagy rossz a ház ugyis nehéz les neki eladnia.
2015. júl. 21. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!