Interneten kívül hol keressek albérletet? Melyik újság jó erre a célra? Egyébként az ingatlanirodák amelyek 7000-et kérnek megbízhatóak?
"Egyébként az ingatlanirodák amelyek 7000-et kérnek megbízhatóak?"
Azok NEM INGATLANIRODÁK! Azok csalók. Megbízhatóan elszedik a pénzed és semmit nem kapsz érte.
Neten keresgélj szerintem. Én is ebben a cipőben jártam és végül alberlet.hu-n találtam. De figyeltem aprod.hu oldalát és még pár más hirdetőoldalt is.
Egy biztos: ami jó és jó áron van azt azonnal elviszik. Ami hirdetések hetek óta futnak és még mindig elérhető az albérlet azokat felejtsd el.
Najó, ez alól kivétel, ha valami 100 ezer ft per hó feletti, drágább ingatlant keresel. Erre kisebb a kereslet és emiatt itt persze el bírom képzelni, hogy semmi gond nincs az albérlettel, ár/érték arányban reális a dolog, de mivel kevesek engedhetnek meg olyat maguknak ezért akár hetekig hirdetni kell mire találnak egy megfelelő bérlőt.
De a sokkal jellemzőbb és keresettebb 100 ezer alatti lakásoknál ha nem megy el pár nap alatt akkor azzal valami gond van tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!