Mennyire megbízhatóak az ingatlanirodák?
Holnap megyek egy ingatlanirodába. Azt ígérték, hogy 7000 Ft regisztrációs díj ellenében adnak nekem egy listát az általam kiválasztott feltételekkel rendelkező lakásokról elérhetőséggel.
Ez vajon átverés? Vagy valós elérhetőségeket adnak meg?
Nem javaslom azt az ingatlanirodát, ami címkiadással/ eladással foglakozik. egy komoly ingatlaniroda kiviszi reménybeli vevőt a lakáshoz, bemutatja, tárgyal, válaszol a kérdésedre.
A helyszínt jól ismerő, saját "pörgős" honlappal rendelkező, középnagy irodát érdemes választani.
Kamuhirdetésekkel beetetnek, aztán max a lepukkant ingatlanok maradnak amik valósak (és nem lejártak).
Aprod.hu-n lévő ingatlan hirdetések zöme ilyen. Párat felhivtam közülük, azt mondták hogy az az ingatlan elkelt, de tudnak sok mást mutatni 6900huf regdíjért, erre most láttam hogy újra fölteszik azokat amikre 3 hete azt mondták elkeltek. A feltöltött képek ha nagyon szépek, külföldi luxusapartmanokról vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!