Bejárati ajtót szeretnék cserélni. A www.strass-masters.hu kft-nek jó ajánlatai vannak. Dolgoztatott már valaki velük? Megbízhatóak?
Ablakot cseréltettem velük, nagyon szar munkát végeztek, rendes szerszámaik sincsenek, a garanciális javításokra nem fenik a fogukat.
Ajtóból pedig a Nívó Kft ajtóit "szokták ajánlani" (nekem nincs), ezeket az olcsó ajtókat egy perc alatt szétszedik: http://www.youtube.com/watch?v=xAe_bnW7RrA&feature=player_em..
Egy nagy sz.. ez a cég!
Kár hogy csak az után értesültem dolgokról hogy "megcsinálták" az ablak cserémet!
Azt hallottam hogy ennek a cégnek a vezetője régen egy nagy cégnél volt valami koordinátor és mivel nagyon rosszul végezte a munkáját kirúgták Ő meg valami munkákat elszedett meg a régi cége embereit elvitte magával.
Ha ezt előbb tudom már abból le jött volna hogy egy gerinctelen megbízhatatlan cég és nem őket választóm. A munkájuk szörnyű garanciát nem hajlandóak megcsinálni hiába kéri az ember még ha veszekszel sem csinálják meg, hitegetnek hazudnak. Én így jártam!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!