Miért nincs kaució mentes albérlet? Mi miért tudtuk így kiadni és a mai napig fizetnek és megbízhatóak?
Valaki tud kaució mentes albérletet Pest vagy Buda részén?
Nagyon lenne rá szükségem és nem tudok lépni mert egyszerűen,végtelen idő míg kispórolsz 2havi kauciót.
A havi bérleti díjjal és a rezsivel nem lenne semmi gondom.
mi anno kaucióval adtuk ki a laksunkat, az ürge mégis olyan szemét disznó volt, h amit tudott szétbarmolt... még a 2 havi kaució sem volt elég, h kifizessük belőle a javításokat és számlákat...
na ezért...
Lakást keresek 2főre.Egy fiatal pár vagyunk.Csak egyszerűen nincs kezdőtőke ami erre kell.Hitel meg kizárva!Soha nem kéne sehogy sem...
Ezt mind megértem,csak irigylem azokat akiknek sikerül egy ilyet kifogni és így eltudnak vegetálni,nem hiányzik min.150ezer a zsebükből egyből.Minimum!
Szóval ha esetleg valaki mégis tud ilyet azért szívesen fogadom:)
Illetve én soha nem élnék vissza senkinek a jóindulatával,csak sok ember nem így gondolja sajnos!
Szerintem alap ilyen helyzetben a bizalom,mint egy jó párkapcsolatban:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!