Meddig drágulnak még a lakások? Van esély arra hogy lehet még normális áron lakást venni Budapesten?
Figyelt kérdés
valamikor? Úgy látom tavaly ilyenkor a lakások jópár millióval olcsóbbak voltak, most nem lehet normális áron találni semmit. Még a panelok is durván megdrágultak.2015. jún. 26. 10:31
1/7 anonim válasza:
Sajnos jól látod.
Nyugi, most akinek nagyon fontos vesz, de amúgy pár év és vissza fog csökkenni.
2/7 anonim válasza:
Nézz szét vidéken! Csökkent a tavalyihoz képest!
3/7 anonim válasza:
Én Szentendrén vettem egy lakást tavaly 12 millióért. Most ugyanabban a házban egy ugyanolyan (nagyon durván felújítandó a mienk is az volt 3 millióból újítottuk fel, de úgy, hogy szerkezetig bontottuk falakat tettünk át, máshova került a konyha stb.)lakás 17,5 millió!
4/7 anonim válasza:
Majd a kereslet-kínálat beállítja az árszínvonalat. Mi nemrég vettünk lakást, pont mikor elkezdtünk keresni akkor kezdtek cikkezni róla, hogy jaaaajjj mennek fel az árak. Volt olyan eladó, aki erre hivatkozva közölte, hogy a 15,3 millióra meghirdetett lakása már 16,5-öt ér, mert BEMONDTA A TV!, hogy drágulnak a lakások...no comment...persze nem vettük meg, szerencsére találtunk normális áron egy jó kis lakást, de ő azóta se adta el, szerintem nem is fogja egyhamar. Szóval nyilván nem mennek az égig, ez most egy kis mesterséges pánik volt csak szerintem. A panelok meg főleg irreálisan drágultak, annyiba fáj már egy négyzetméter panel mint egy tégla, ez se marad így nyilván...
5/7 anonim válasza:
Van esély persze.Olyat kell venni ami lepukkant és nem csilli villi.Mindíg az haározza meg egy ingatlan értékét amennyiét megvennék.Nem az, hogy mennyiért hírdetik.A mienket is elég drágán akarták eladni, 1 évig hírdették és végül nekünk már fél áron adták.Olyat kell keresni ami alkudható és régóta árulják vagy mondjuk örökösöké már és szabadulnának tőle gyorsan.Sokat lehet alakudni ilyenkor.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! Nézelődök tovább, hátha akad olyan amit keresünk. Sajnos vidékre nem tudunk menni, minden ideköt (család, munkahely), pedig nem lenne rossz.
2015. jún. 30. 13:25
7/7 anonim válasza:
Csak érdeklődöm találtál e valamit? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!