Van rá esély, hogy legyen köztünk valami? Normális dolog ez egyáltalán?
Ismerek egy férfit. Leginkább csak látásból, de gyakran találkozunk.
Sokkal idősebb nálam, bőven az apám lehetne. Először rá se néztem úgy, később összeakadt a szemünk, egyre jobban,és már ott tartok, hogy iszonyúan felizgat, mert ő is Úgy néz a szemembe. Tetszik nekem. Őrültség, de akkor is. És látom rajta, hogy én is neki.
Tudom, hogy ennek semmi jövője. De nem tudok tenni ellene..már nagyon kívánom. Mégis...ő a férfi. Mért nem szólít meg? Vagy már nagyon elszállt az agyam? Nem tudom, mit kéne tennem..engedni a vágyaimnak, vagy felpofozni magam?
Helló!
Először is,nézd a tényeket!Te mennyi idős vagy,ő mennyi idős,honnan ismered és mióta?Ezek fontos kérdések.A következő,amit át kell gondolnod,vajon nem-e csak kamaszos rajongás ez részedről?Talán csak te éled bele magad annyira,mert többet szeretnél tőle.Kicsit próbálj meg higgadttan gondolkodni!Nem mindegy,kiről van szó,mik a körülmények.Álomvilágban élni könnyű,csak nem mindig éri meg.
Köszönöm nektek! Sajnos én nem látom magam tisztán. Igazatok van több mindenben.
Annyira azért nem vagyok már fiatal..nála jóval, de nem ilyen szeles tini. Szerelmes nem vagyok, ez igaz. De amikor ott van...megőrít. Egyébként napnál is világosabb, hogy evvel tisztában van. Olyan...szemtelenul, és...szóval látszik a tekintetéből.
Ha "úgy" néz, akkor te is tetszel neki.
De nyilván ő is azon őrlődik, hogy összeillenétek-e, vagy te mit szólnál ehhez, és mit szólnának azok akik titeket együtt látnának, stb.
Hasonló helyzetben én is úgy lennék, hogy szép vagy, szép vagy, de nem akarlak megijeszteni azzal, hogy rád nyomulok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!