Fél millióból lakás?
Figyelt kérdés
Tudnák venni 500.000 ft-ból egy 20-30 nm es kis kertes lakást valahol az alföldön, vagy valami falu közelében ahol viszonylag van egy alapvető civilizáció /értsd benzinkút, étterem, CBA stb...vezetékes internet? Bútorozottat? /Nem feltétlen kiszabás a bútorozott, csak érdeklődök/. Valami telek-szerűséget, ha úgy tetszik, de csak kicsi, 5-10 nm es kerttel hogy olcsóbb legyen, kijönne mindez 500.000 ből? Mit gondoltok? Mennyi rá az esély?2015. máj. 19. 18:33
1/14 anonim válasza:
0.
Arra van esély, hogy egy romokban álló putrit tudtok ebből venni, ami rátok omlik 2 éven belül.
2/14 A kérdező kommentje:
Uh. Amúgy egyedül laknék benne, és csak akkor amikor lemennék oda. Mennyitől vehetnék akkor? Láttam már 500.000 ért házat de nem nagyon tudom már a paramétereit de emlékszek, 2 éve néztem egy hírdetést.
2015. máj. 19. 18:36
3/14 anonim válasza:
Nem értem, mire kell ez neked?
Nem ott akarsz lakni, nem kertészkedni akarsz (5-10 nm es kert), minek ez neked?
Horgásztanyát talán találsz ennyiért, esetleg önkormányzati telek bérleti jogát, de alternatíva lehet egy üres telek is, amire egy használt lakókocsit már százezerért kapsz.
Mire akarod használni?
4/14 A kérdező kommentje:
Üdülőnek, hogy oda mehessek nyáron, nem nyaralni csak ott vakációzni-pihenni a környékét a háznak bejárni, túrázni. Akkor esélytelen? A lakókocsi nem túl vonzó :D Az önkorm. i lakás meg nem épp nyugis helyen van.
2015. máj. 19. 18:59
5/14 A kérdező kommentje:
Mit értesz horgásztanyán? Tóközelben is érdekelne.
2015. máj. 19. 19:00
6/14 anonim válasza:
25 ért már tudsz bérelni olyat, amit egy kicsit fel kell újjítani, rendberakni.
7/14 anonim válasza:
2 millió ft alatt nem nagyon találsz szerintem, Vagy ha igen az olyan is.
8/14 anonim válasza:
Hát már egy mobilház is 1 millió fölött van, és akkor ott van még a telek ára.
Van, ahol 5 Ft a telek Magyarországon, nézz utána, hol van ez. Egy kis faházat vihetnél rá, az közművesíted, de szerintem az se jön ki 500000-ből.
9/14 anonim válasza:
10/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs, de egy ilyen jó lenne, köszi a linket, lementettem. Ezekszerint mégiscsak lehet, remélem hogy jó helyen van, ahol érdekes a táj, ki lehet kapcsolódni stb. Aki tud még hasonlót, nyugodtan elküldheti. Ment a zöld.
2015. máj. 19. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!