Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Kőbánya Óhegyen milyen lakni...

Kőbánya Óhegyen milyen lakni manapság?

Figyelt kérdés
Milyen ott élni, milyen a közbiztonság? Feltűnően alacsonyak a budapesti átlagárakhoz képest ott a zöldövezeti lakások. A sok negatív sztereotípia miatt, miszerint Kőbánya lepusztult, veszélyes? Vagy van benne igazság? Konkrétan az Óhegy park déli részén levő utcákra/részre gondolok, például Kelemen, Petrőczy, vagy Kápolna tér. A 95-ös busz jár arra és sok negatívumot hallottam róla. Személyesen nem tapasztaltam arrafelé semmi negatívumot, de nyilván teljesen más az, ha valaki csak átutazik, nézelődik arrafelé, vagy ott él.

2015. máj. 3. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
21%
Hegyekben állnak a heroinos cigányputrik. Kocsival lelassítani is veszélyes. Nem tudom mi lehet ott sötétedés után, de ha nem vagy közéjük való, valószínűleg eltűnsz örökre.
2015. máj. 4. 15:57
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Óhegy park - igen tiszta tűcsere program a cipődbe állókból. ;)

Én csak a Hármas villamostól nyelvtanárhoz járok el, de tiszta gettó, a parkot meg megtanultam kellemesebb megkerülni. ;)

2015. máj. 6. 02:11
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

szó ismétlésem volt, pedig nem is tiszta ;)

Narkós nem bátor. Inkább lop, mint rabból.

2015. máj. 6. 02:14
 4/4 anonim válasza:
Nem tudom mennyire aktuális a kérdés, a párom lakik ott, a Kápolna utcán. Én 2 hetente töltöm ott a hétvégét és eddigi tapasztalataim alapján egy fertő. Kisgyerekkel biztosan nem laknék ott. Rengeteg a mindenféle nemzetiségű ember, a legtöbbjükkel a szemkontaktus is kerülendő. Nappal még hagyján, bár én eléggé félénk vagyok, de a buszhoz sem mernék egyedül lemenni sem nappal sem éjszaka.
2017. ápr. 17. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!