Jól látom, hogy manapság a fiatalok közt "cikibb" 14 évesen szűznek lenni, mint 30 évesen még otthon lakni?
Az az egyik dolgok, hogy ne panaszkodjon, ha pofára esik majd a csalódásoktól.
A másik dolog pedig, hogy másokat ne ugasson le, ha nem idióták.
A kérdésre a válasz. Sajnos eléggé korcsosul az emberi faj.
Bár nem ismerlek első válaszoló, de kaptál egy piros pontot. Szerencsére akadnak normális emberek is, nem csak ostoba, önző, bunkó dögök.
Ki fele azért, hogy 14 évesen a lánya ne ostobenkó qrva legyen? A szülei. Manapság kiment a divatból a gyerekek megnevelése. A másik, hogy mindenhonnan a szex folyik, ami koravén generációt fog kitermelni.
Az hogy valaki 30 évesen a szüleivel él az megint más, attól függ mi az oka.
Én 23 vagyok és kénytelen vagyok a szüleimmel élni, 6 hónapja keresek munkát mérnöki diplomával és nem kellek sehova. Pedig nem vagyok sem buta, jól végzem a dolgom, és különösebb rossz szokásaim sincsenek, egyszerűen mindenhez valami szakmai papír kell, vagy túlképzettnek számítok. Van aki 30 évesen is ilyen problémákkal küzd, ami valami módon a rendszer hibája is, én is már költöznék.
Persze vannak akiknek eszük ágában sincs kirepülni, ott megint a szülői nevelés hiányosságai, elkapatás lehetnek a dologban, az ilyet pedig elítélem, hogy valakinek ne lenne igénye az önálló életre, inkább 30 évesen is anyuci mosson rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!