Érdemes megvenni egy lepukkant tömbben levő panellakást nagyon olcsón?
Én is azt mondanám... :-) most akarom eladni a lakást, bár ez elég jó hely még mindig. Na ugye, mondtam? :-)
Komolyan, miért nem vársz pár hónapot, és veszel normális lakást? Jobb környéken! Nekem pl. a környék is számít!
Tudod, majd egy éve nézek házat. Én úgy látom egyelőre, hogy ezt a áremelkedést az ingatlanosok gerjesztik. Magasabbra árazzák be a házakat mint tavaly tavasszal. Ennyi. És? Akkor most mi van? Ki veszi meg? Mennyiért? Tényleg az történt, hogy tavaly november óta, amikor még nagy volt a kínálat, és kicsi a kereslet (olvastam, ingatlanos is mondta), szezonon kívül (télen) megfordult a széljárás és most megnőtt hirtelen a kereslet? Fura. Esetleg mittudomén egy év alatt, talán. Figyelgesd egy hónapig alaposan a számodra érdekes hirdetéseket a neten (környék + lakások), és majd meglátod, mire gondolok. Nálunk ez van, ha jól sejtem te Pesten laksz.
A felújítást számold át többször és nézd meg a lakást alaposan, nehogy beleszaladj valamibe!
Ja, és én ezt úgy fogalmaztam meg, hogy ez nem egy zokni. Ez egy lakáscsere. Picivel nagyobb dolog. Okosan! És mindenekelőtt jól fontold meg a döntésedet!
"Csak akkor lenne valos a dolog, ha a kereslet oldalan is lenne penznovekedes, de nincs :) "
Fogalmam sincs, mi a valosag, nem vagyok a tema szakertoje, de egy tenyezo, ami novelheti a keresletet az a banki kamatok csokkenese, nezzuk peldaul az alapkamatot, le lehet kerdezni az mnb oldalan: [link]
Egyre csokkennek a kamatok, ezert olcsobb kamatot felvenni, meg kevesbe eri meg a meglevo penzt bankban tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!