Panellakást el lehet adni nagyvárosban? Vesz ilyet valaki?
azt javaslom hogy ha érdeklődőt is akarsz akkor pontosan és részletesen adj fel hirdetést mert így csak elsiklanak a hirdetésed felett
ajánlom olvasgass egy kicsit hogyan is kell egy hirdetést feladni vagy másokét nézd meg, ők hogy is csinálják
mondjuk ha én lennék a vevő, akkor egy rahedli kérdést kellene feltennem, de minek tegyem ha másoknál minden részletesen le van írva, de azért kérdezek egy párat
a vizesblokk vízvezetéke milyen műanyag vagy fém, hány colos,
milyen színű a cserép rajta, szomszédok normálisak,
-ja xy városban van, akkor nem kell
nem akarlak megharagítani de ez megint egy h*lye kérdés volt, ha nem hirdeted meg akkor sehány hónap alatt nem fog elkelni mert senki nem fogja tudni hogy eladó
-de nem is értem hiszen már meghirdetted nem? ITT
azt ajánlom hirdesd meg egy lakásokkal foglakozó (ingyenes/fizetős) oldalakon
aztán ird ide mennyi idő alatt sikerült eladnod :)
Dehogy hirdettem. Ez nem hirdetési oldal. Csak szerettem volna érdeklődni, van-e rá egyáltalán igény. Majd meghirdetem valamelyik ingatlanos oldalon.
Nem éreztem hülye kérdésnek, úgy gondoltam, hátha valaki tudja, vagy esetleg ingatlanos, és pl,. ők is tudják, mire is van most igény.
Csak én nem akarom ingatlanossal eladatni, mert nagyon sok a jutalék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!