Budapest melyik részén érdemes panellakást vásárolni?
Munkahelyváltás miatt fel kell költöznöm Bp-re, és arra gondoltam, eladom a vidéki házamat, nem költök albérletre. Panellakásra gondoltam, mert az jönne ki reálisan, hitel nélkül.
Melyik részen érdemes lakást venni? Melyek a legnyugisabb lakótelepek?
20 éve lakom Pesten, és ennyi idő alatt több lakótelepen laktam albérletben, aztán 5 éve saját lakásban, amelyet Gazdagréten vettem, és nem bántam meg, nagyon jó itt lakni. Ez a paneltelepek "Rózsadombja" :-), igaz a négyzetméterárak is itt a legmagasabbak. Nyugis környék, viszonylag csendes, sok zöldterület, közelben a budai hegyek. A közlekedést szokták szidni néhányan, de szerintem az sem vészes, 139-es busszal a Moszkva térre, 153-assal a körtérre viszonylag hamar el lehet jutni.
Korábban laktam Újpalotán, a Füredi utcában, Kelenföldön és egy rövid ideig a Szigony utcában is, de össze sem lehet hasonlítani a mostanival.
Úgyhogy én Gazdagrétet ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!