Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Párom porallergiája miatt meg...

Párom porallergiája miatt meg kell vállnunk a tollpárnáktól, paplanoktól. Kidobjam? Vagy mit kezdjek vele? Érdemes eltenni?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 29. 18:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
megfelelő helyre el lehet tenni, de ha dohosodik, akkor tönkremegy. esetleg eladhatod.ha nem toll, hanem pehely, akkor jó ára van.
2013. ápr. 29. 18:30
 2/12 anonim ***** válasza:

A poratkák nem bírják a hőmérsékleti szélsőségeket.

Ha megoldható, a párnát egy időre be kell tenni mélyhűtőbe, utána a tűző napra. Elpusztulnak.

2013. ápr. 29. 20:00
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem fér be. De majd megnézem kedves utolsó! :)
2013. ápr. 29. 20:08
 4/12 anonim ***** válasza:
Az erős napfény is elegendő lehet, utána egy magas hőfokú (amennyit kibír) mosás.
2013. ápr. 29. 20:31
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem pehely ill. toll ágyneműt nem jó otthon mosni. Tudom, hogy egy csomónak az van a címkéjén, hogy lehet, de mégis elcseszi az egészet, sosem lesz olyan mint mosás előtt.

Esetleg tisztítóban elvállalják, vagy van pár ember aki elvállalja, hogy a tollat, pelyhet kiszedi, átválogatja, tisztítja, a nagyon összetört tollakat pótolja és a végén az egészet új anginba varrja. Nem túl olcsó, de aprólékos, időigényes munka.

Szerintem ha már nem kell otthon akkor hívj fel egy-két állat menhelyet, hajléktalan szállót, Máltai szeretetszolgálatot, Vöröskeresztet, hogy kell e nekik.

Ha mindenki nemet mond akkor kuka.

2013. ápr. 29. 22:03
 6/12 anonim válasza:

Tedd el ha összevesztek előszeded és tudod vele gyötörni :-)

Na Jolvan félretéve a poént ne dobd ki semmiképpen sem. Tedd el vagy ajándékozd oda valakinek.

_♥_/°°

2013. máj. 3. 11:57
 7/12 anonim válasza:
Nekem 60% pelyhet és 40% tollat tartalmazó paplanom és párnám van, mindkettőt kimostam már mosógépben, 40 fokon. Semmi bajuk nem lett. Sokáig szárad, az tény, úgyhogy nyáron érdemes a mosást megejteni.
2013. máj. 4. 10:09
 8/12 csiriba válasza:

Más megközelítésből. Próbáljátok meg a porallergiát kezelni! Érdemes, mert az allergia egyre csak rosszabb lesz. Egyre több mindenre lesz allergiás a párod, és akkor a végén magadat is elhelyezed valahol? Bocs.

Lényeg a parlagfű. Olvass utána a neten, nekem és sok kedves ismerősömnek bevált. Bővebben, privátban. :)

2013. máj. 5. 08:32
 9/12 glaslo1 válasza:
ADD AZ ARRA RÁSZORULÓKNAK!!--BIZTOS VAGYOK BENNE A TE KÖRNYEZETEDBEN IS VAN ILYEN EMBERKE BŐVEN!!!!!
2013. máj. 5. 09:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Atkamentesíteni kell s használhatod tovább...megszűnik az allergia!
2013. máj. 5. 09:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!