Párom porallergiája miatt meg kell vállnunk a tollpárnáktól, paplanoktól. Kidobjam? Vagy mit kezdjek vele? Érdemes eltenni?
A poratkák nem bírják a hőmérsékleti szélsőségeket.
Ha megoldható, a párnát egy időre be kell tenni mélyhűtőbe, utána a tűző napra. Elpusztulnak.
Szerintem pehely ill. toll ágyneműt nem jó otthon mosni. Tudom, hogy egy csomónak az van a címkéjén, hogy lehet, de mégis elcseszi az egészet, sosem lesz olyan mint mosás előtt.
Esetleg tisztítóban elvállalják, vagy van pár ember aki elvállalja, hogy a tollat, pelyhet kiszedi, átválogatja, tisztítja, a nagyon összetört tollakat pótolja és a végén az egészet új anginba varrja. Nem túl olcsó, de aprólékos, időigényes munka.
Szerintem ha már nem kell otthon akkor hívj fel egy-két állat menhelyet, hajléktalan szállót, Máltai szeretetszolgálatot, Vöröskeresztet, hogy kell e nekik.
Ha mindenki nemet mond akkor kuka.
Tedd el ha összevesztek előszeded és tudod vele gyötörni :-)
Na Jolvan félretéve a poént ne dobd ki semmiképpen sem. Tedd el vagy ajándékozd oda valakinek.
_♥_/°°
Más megközelítésből. Próbáljátok meg a porallergiát kezelni! Érdemes, mert az allergia egyre csak rosszabb lesz. Egyre több mindenre lesz allergiás a párod, és akkor a végén magadat is elhelyezed valahol? Bocs.
Lényeg a parlagfű. Olvass utána a neten, nekem és sok kedves ismerősömnek bevált. Bővebben, privátban. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!