Nyeregtetőt szertnèk csalàdi nem szintes hàzamra az lenne a kèrdèsem kutya óll tetszik de viszont az eddig csak szintes hàzakon làttam vagy nem??
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 22:39
1/4 anonim 

válasza:

Nem egészen értem a kérdést. Nyilván az én hibám.
2/4 anonim 

válasza:

"kutyaólat" tetőtérbeépítesnél szoktak csinálni. Ha nem tervezel később sem beépítést, akkor szerintem felesleges.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy felesleges a cèlja az Dísz lenne szèpnek talàlóm a kèrdès pedig az hogy nem e ciki mivel nem szintes hàz
tegnap 20:23
4/4 anonim 

válasza:

Nem szükséges, de ha tetszik, akkor hajrá.
A padlásra úgyis kell valami tetőablak, hogy láss felmenni, ha akarsz ott valamit tárolni, ne kelljen egyből villany. Akkor meg már lehet kutyaól is.
Régen divat volt földszintes házakon is, mostanában már nem. De gondolom, csak az ára miatt ment ki a divatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!