Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miskolc milyen város?

Miskolc milyen város?

Figyelt kérdés

szép? élhető? van munka lehetőség? avasi panelokban a lakóközösség? érdemes Budapestről Miskolcra költözni?

.

mert az a helyzet, hogy van 5milliom és egy 13éves fiam egyedül nevelem..és szeretnék venni egy 1,5 szobás tiszta rendezett panellakást ami csak az avason oldható meg és azért Miskolc egy nagy város! ápolónő vagyok de megfelel a betanított munka is csak legyen munkám. Nem szeretném elkapkodni ezért szeretném ha aki ott él segítsen.Köszönöm

2015. márc. 4. 19:06
1 2
 11/14 anonim válasza:
67%
miskolcon nőttem fel. semmi pénzért nem hagynám itt. nagyon szeretek itt élni. laktam már miskolc több részén is, ha gondolod írj privátban, nagyon szívesen válaszolok a kérdéseidre.
2015. márc. 10. 15:36
 12/14 anonim válasza:
46%

Gyönyörű és igenis élhető város Miskolc!

Sokan leszolja a sok bunkó!

Igen van kisebbség de jó környékre kell menni nem az avasra és ne ragaszkodj a panel házhoz sem!

Aki akar talál munkát!

Én sem költöznék máshova!

Belváros,kilián,diósgyőr szuper tégla lakást tudsz venni!

Aki mer az nyer!

2015. márc. 24. 12:04
 13/14 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem Sopronba, Kőszegre, vagy Győrbe érdemesebb lenne. Közel a fejlett Európához, emiatt több a munkahely, kisebb a bűnözés, kicsit nyugatias, és ha tudsz németül/szlovákul át is járhatsz külföldre dolgozni. Egy szakmunkás átlagban 200-350 ezer forintnak megfelelő összeget keres alhangon.
2015. máj. 4. 19:42
 14/14 anonim válasza:
45%
Miskolc nagyon sokat fejlődött az utóbbi pàr évben aki nem volt mostanàban az ne is írjon véleményt! Halomra nyílnak a kàvézók szórakozóhelyek nyílvàn ha ők megélnek olyan szegény nem lehet. Szerintem Miskolc egy nagyon jó élhető város szép fekvéssel itt nem lehet unatkozni.
2017. febr. 20. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!