szép? élhető? van munka lehetőség? avasi panelokban a lakóközösség? érdemes Budapestről Miskolcra költözni?
.
mert az a helyzet, hogy van 5milliom és egy 13éves fiam egyedül nevelem..és szeretnék venni egy 1,5 szobás tiszta rendezett panellakást ami csak az avason oldható meg és azért Miskolc egy nagy város! ápolónő vagyok de megfelel a betanított munka is csak legyen munkám. Nem szeretném elkapkodni ezért szeretném ha aki ott él segítsen.Köszönöm
Szerintem egy új élet kezdéséhez Miskolc sem jó sem a környéke. Főleg egy kamasz fiúnak. Veszéyes, bandás hely.
Az ország igen rossz hírű része. Cigányokkal, bűnözéssel teli, munkalehetőség semmi.
A város pedig lelakott. Persze vannak szép parkok... de azzal sokra nem mentek.
Egyéni vélemény, nem akarok lelombozó lenni, de inkább másfele érdemesebb lenne elindulni.
2015. márc. 4. 19:32
2/14 A kérdező kommentje:
köszi :/ de egy nagy városban sem ilyen olcso egy 1,5 szobás panel :/
2015. márc. 4. 19:40
3/14 anonim válasza:
Nagy város környéki falvak?
Tatabánya, Tata?
2015. márc. 4. 19:47
4/14 anonim válasza:
Ennyiért Pécsen kapsz ilyen lakást.
2015. márc. 4. 20:30
5/14 A kérdező kommentje:
[link] pécs pécs pécs valyon kik lakták ezt a házat
2015. márc. 4. 20:50
6/14 anonim válasza:
Nem ertem a celzast, vagy hogy miert lenne jobb Miskolc "e tekintetben" Pecsnel.
2015. márc. 4. 20:56
7/14 A kérdező kommentje:
mert mindig szídják Miskolcot h azért olcsó ott a lakás mert le van pusztulva na és ez mindenhol vannak ilyenek.. de pécs kisebb város mégis ott egy 28nm es panel 4millio miskolcon avason 38nm 4millio és nagyobb város
2015. márc. 4. 20:59
8/14 anonim válasza:
Ha Miskolcon olcsobbak a lakasok, akkor tenyleg le van pusztulva Miskolc es tobb a problemas korzet, nem?
2015. márc. 4. 21:03
9/14 anonim válasza:
Ugyan már ne higgyél nekik, mindenki leszólja azt a várost. Közben nem annyira rossz, a sok pesti, és nyíregyi tirpák ugyan azt hajtogassák -.-
2015. márc. 5. 11:18
10/14 anonim válasza:
Valóban sokkal inkább lenézik ezt a vidéket mint amilyen valójában. Valóban nincs annyi lehetőség mint Budapesten, de nem is lehet mivel ez nem a főváros. Munkalehetőség annak aki tényleg szeretne dolgozni akad. Lakást vásárolni meg nem csak az avason lehet, de annak is kisebb része a problémás mint a nem problémás. Mellesleg lakásvásárlás előtt el kell jönni szétnézni, kérdezősködni stb. Szerintem szerethető város.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!