Férj:dolgozik, de KHR listás--feleség:3 gyermek annyja, GYESEN VAN. Hogyan lessz ebből lakáshitel? Vidéki ingatlnról lenne szó-másik házat bevonni nem tudunk!
Nyugi, lehet, hogy már nincs tartozásuk!
Le kell kerülni a KHR listáról, vagy más nevére kell lakást és hitelt felvenni.
"más nevére kell lakást és hitelt felvenni"
Ilyen hülyét nem hiszem, hogy sokat találni, aki másnak megvesz egy lakást és fizeti helyette a hitelt. Mert általában ez szokott lenni a "másnak" felvett hitelböl.
"Ilyen hülyét nem hiszem, hogy sokat találni, aki másnak megvesz egy lakást és fizeti helyette a hitelt."
Nyilván nem idegenre, hanem szülőre gondoltam. Az én szüleim vettek fel nekem hitelt. Nekem ilyen szüleim vannak.. Neked talán nem. ;)
Nekem nincs szükségem arra, hoyg mások vegyenek fel helyettem hitelt.
De ha figyelmesen olvasnád a kérdésket, minden nap van olyan, hogy a szülö/gyerek vett fel a másiknak kölcsönt és fizetheti, mert átverték.
Szükségem nekem sincs, de előnyös befektetési lehetőségem lett így.
Amúgy most akkor egész pontosan attól félted a kérdezőt, hogy átveri valakijét? WTF? Talán nem kellene ennyire rosszindulatúnak lenned!
Sehogy.
vagy ki kell fizetni a tartozást, spórolni kell, hogy havonta elteszel 100ezret és 5 év múlva vehetsz egy 8 millás lakást, hogy 2 milliót kipótolod hitellel. Persze kár is belekezdeni, nem fog sikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!