Pilisvörösváriak! Kivácsni lennék milyen ott lakni? Vannak eladó házak? Valaha esztergomi voltam, és ott jártunk át Pestre. Mindig tetszett, és oda mennénk most lakni. Köszönöm.
ma fújt a szél és elfújta füstöt!! :D
akkor szaglássz amikor szélcsendes idő van néhány napig
sőt, ha ködös szélcsendes időben, este (5-8 felé) áthaladsz a városon lehet ki sem kell szállnod, mert látni a kocsiból, hogy füst lepi be a területet
(és igen, az nem a köd!! meg lehet különböztetni, és még olykor a kocsiban is érezni, mert bemegy)
# 33
sztem annyi a gondod, hogy erről a problémáról már nem is veszel tudomást, már észre sem veszed, hogy gond van (de ez érthető)
amúgy most van itt nálunk ismerős a ligetről (utcát nem írok, h honnan, mert nem akarok bajt hozni senki fejére, de az bőven a liget), és ő is azt mondta h ott is van füst, a kéményekből kijövő füst miatt beáll a szmog
az emberek rá vannak kényszeredve h minden vacakkal fűtsenek és mérgezzék magukat, a szomszédaikat, mindenkit, ........
ÉS KEDVES KÉRDEZŐ IS
sztem a hétvégén szaglássz errefelé este, amikor párás nedves idő lesz
akkor másképpen fogod gondolni
amúgy tegnap tényleg fújt a szél és az elfújta a füstöt
és különben is, én leírtam a tényeket, aztán felőlem költözz oda ahová akarsz
szaglásszál ahol akarsz, de a mellékutcákba is menj be, mert gondolom nem a főúton fogsz házat venni
a továbbiakban nem is érdekel ez az egész...hasztalan időpocsékolás
# 55
na végre vki kimondta az igazat! köszönöm neked! :)
és ha vki el is költözne innen most azonnal, és csak 20 év múlva lesz beteg, akkor már a kutya se fog emlékezni, h ettől van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!