Pilisvörösváriak! Kivácsni lennék milyen ott lakni? Vannak eladó házak? Valaha esztergomi voltam, és ott jártunk át Pestre. Mindig tetszett, és oda mennénk most lakni. Köszönöm.
Figyelt kérdés
2014. dec. 25. 07:36
42/57 anonim válasza:
amúgy ha meg a ligeten laksz, akkor ott újabb építésű, azaz gáz-tűzelésű házak vannak főleg, ezért ott lehet kevesebb a füst
ja és az ÉNY-i légmozgás (nem szél, elég a szellő is) alapból a város belseje felé viszi a füstöt, így a ligetiek megússzák azt
úgyhogy attól, hogy te megúsztad ezt a problémát, attól még mások nem, pl én, aki a város középső részén lakik
így ha egy kicsit csöndben maradnál, és nem velem hadakoznál, akkor észrevehetnéd,hogy szerencsésebb vagy a füstöt illetően, mint a város más részein élők
és amúgy is, ha nem nagyon mész a város bizonyos részeire, akkor minek állítod azt, h nincsen probléma
igen, nálad nincsen, de máshol attól még van!
43/57 A kérdező kommentje:
Most értünk haza. Dorogon voltunk a Barátnőmnél, és oda-vissza átmentünk Vörösváron. Mindkétszer megálltunk szaglászni. Komolyan nem éreztünk több füstöt, mint akár Dorogon. Ez nem jelent gondot nekünk, annál inkább, hogy nem találunk nekünk tetsző házat eladót.
2014. dec. 29. 17:56
44/57 anonim válasza:
Kombináld a keresést: ingatlanirodák hirdetései a neten, ingatlanossal lejárni több címet is, ez nem is kerül pénzbe, csak a megtekintési papírt kell aláírni. Végül a kitett táblákra is érdemes figyelni, felírni a telefonszámokat, egyeztetni a tulajdonosokkal, lejárni a címeket. Nem kevés idő, türelem és energia is kell hozzá. Én csak tudom, tavaly hét hónapig ezzel foglalkoztam.
46/57 A kérdező kommentje:
Ez nagyon helyes ház. Ismered, vagy találtad valahol? Kb. ilyesmire gondoltunk. Gk. beállás szükséges. Lehet kisebb is. Mi is kinéztünk egyet, de nem válaszolnak az ügynökök. Nem ismeri valaki véletlenül? Megpróbálom a regisztrációs számát megkeresni és ideirom.
2014. dec. 29. 18:34
47/57 A kérdező kommentje:
Ingatlan.Com. reg szám: COM 20702500
2014. dec. 29. 18:40
48/57 anonim válasza:
Ott van a linkben a Schuck Szilvia ingatlanos elérhetősége. Voltam vele tavaly kapcsolatban, de közben bejött egy még jobb ház, azt vettem meg máshol. Ha minden kötél szakad, ott vettem volna, de nem volt nekem megfelelő. A neten találtam ezt a hírdetést neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!