Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Pilisvörösváriak! Kivácsni...

Pilisvörösváriak! Kivácsni lennék milyen ott lakni? Vannak eladó házak? Valaha esztergomi voltam, és ott jártunk át Pestre. Mindig tetszett, és oda mennénk most lakni. Köszönöm.

Figyelt kérdés
2014. dec. 25. 07:36
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
ja és persze attól hogy nem fejfájást okoz, attól még okoz mást akkor vagy később, de nem egészséges!! ez biztos!!
2014. dec. 27. 16:54
 22/57 anonim ***** válasza:
Leányfalun, az Erkel utca előtt eladó egy régi, tornácos, felújításra szoruló ház, az utca feletti dombra épült, de nem lépcsős, se kivűl, se belül. Nem is ártéri. Nem tudom az árát, nézzétek meg, egy megálló onnan a strad és a boltok. (A benzinkúttól Szentendre irányában, a cukrászda után).
2014. dec. 27. 16:57
 23/57 anonim ***** válasza:

Szerintem ezeket a kérdéseket is te tetted fel.

És olyan válaszokat nem kaptál, akik alátámasztották volna az általad említetteket.

2014. dec. 27. 17:09
 24/57 anonim ***** válasza:

miért tetem volna fel a kérdést én?

amúgy itt vannak az "érdemleges válaszok csak olvasni és értelmezni kellene tudni:

"hát télen mindenhol fűtenek az avart meg nem viszik el a kukások rejtély megoldva"

"El kell költözni!" --aki ezt írta, nem tiltakozott! ;)

"Mivel a Solymárvölgyben van a település, ráadásul igen nagy a 10-es út forgalma, ez egyáltalán nem meglepő. Ha majd megépítik a völgyben a tervezett M10-es autópályát, végleg meg fogtok fulladni. A völgyben hamar kialakul a szmog, nem biztos, hogy a fő oka a fűtés. Inkább a hatalmas autó- és kamionforgalom, sőt logisztikai központ is van éppen nálatok (Dahser)."

ez utóbbi pedig magyarázat, hogy miért van az ami a kéréseben szerepelt

ja és amúgy meg ez az én kérdésem erről a témáról:

http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__641506..

2014. dec. 27. 17:26
 25/57 A kérdező kommentje:
Leányfalu-i válaszoló. Épitkezni már nem állnánk neki, mert aggok vagyunk. Közel a hatvan.
2014. dec. 27. 18:52
 26/57 anonim ***** válasza:

amúgy nekünk az egyik ismerősünk jött Németországból látogatóba, és ő is észrevette a, hogy milyen itt a levegő

azt is mondta, hogy Németországban egyáltalán nincsen ilyen, ott tiszta a levegő

(valószínűleg a jobb életszínvonal és a magasabb átlagkereset miatt az emberek nem szénnel-fával fűtenek ott, hanem gázzal vagy árammal)

2014. dec. 27. 20:45
 27/57 anonim ***** válasza:
Leányfalui vagyok: na és aztán, én 63 évesen adtam el egy romhalmazt és költöztem ide, mielőtt rendbetettem a házat. Szigetelés megvolt, szinezés kellett és a fürdőszoba, amerikai konyha felszerelése, csatorna bekötése. Két hónap nyáron és megvolt.
2014. dec. 28. 12:08
 28/57 A kérdező kommentje:
Gratulálok, de komolyan. Ha véletlenül látsz valamit szólj, leszek a szomszédod. Mi is jó fejek vagyunk.
2014. dec. 28. 13:36
 29/57 anonim ***** válasza:
Hatvan év még nem kor, lehet váltani, lehet új életet kezdeni, soha nem késő.
2014. dec. 28. 13:38
 30/57 anonim ***** válasza:
2014. dec. 28. 20:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!