Pilisvörösváriak! Kivácsni lennék milyen ott lakni? Vannak eladó házak? Valaha esztergomi voltam, és ott jártunk át Pestre. Mindig tetszett, és oda mennénk most lakni. Köszönöm.
"ja már, nem bírsz magaddal, nem én írtam ki a kérdéseket, de akárhogyan is van, ott van az érdemleges válasz, amit kritizáltál és hiányoltál !!!!"
Ne küldözgess nekem értelmetlen személyes üzeneteket, és vedd észre, hogy a kutyát nem érdekli a te vélt problémád a füsttel kapcsolatosan!
Nem tudom, mi a frászt akarsz itt a GYIK-en ezzel elérni, de szerintem rajtad kívül az ég világon senkit nem érdekel! Engem biztosan nem, pedig itt lakom Vörösváron. Képzelem, hogy akkor annak, aki nem itt él, mennyire elege lehet már belőled...
igen, te!
és melyik részen laksz?
a ligeten vagy a hegyen? akkor megúszod a füstöt
vagy bagós vagy? akkor te vagy a füst, meg sem érzed mert megszoktad és szereted
szal nem vélt probléma hanem te nem tapasztalod vmiért
azonkívül meg itt mindenki elmondhatja a véleményét, és ez az enyém
bár inkább tény, mint vélemény
na szia
"igen, te!
és melyik részen laksz?
a ligeten vagy a hegyen? akkor megúszod a füstöt
vagy bagós vagy? akkor te vagy a füst, meg sem érzed mert megszoktad és szereted
szal nem vélt probléma hanem te nem tapasztalod vmiért"
Ha nem szállsz le rólam, akkor jelentelek és kitiltatlak! Ez már zaklatás! Nem kérem az üzeneteidet!!! Sem itt, sem közvetlenül!
Menj, és szívd a füstöt akkor, amit csak te érzel. Ennyi.
ki zaklat??
te írtál vissza nekem, én csak ideírtam a véleményemet, ami vmiért nem teszik neked
hmmm, csak nem te is hozzájárulsz a füsthöz?
ha meg a privi nem tetszik, akkor "nem fogadok tőle több üzenetet" gomb
na szia
ja és ez a baj!!!!! pontosan az ilyenek miatt nem lehet az efféle problémákat megoldani, mert nem is tudják, hogy probléma van
amúgy meg a válság kezdete óta mindenki áttért a fatüzelésre a gát helyett, és mindent vackot elégetnek, akkor pedig miért ne lenne füst
nem vélt problémáról van szó hanem vannak akik nem ismerik fel, vagy nem is tudják, hogy gond van
és mellesleg, aki ennyire ellenkezik és vádolgat és rágalmaz, hogy miféle saját kérdéseket linkelek be, az biztosan gyanús, mert ős is olyan füstöt csinál, amitől meg lehet fulladni
különben miért zavarja ennyire nagyon??????
Nem dohányzom, és mi gázzal fűtünk.
De neked ehhez amúgy semmi közöd, és ne próbálj meg belerángatni a hőbörgésedbe. Van elég gond ebben a városban, és főleg: az országban, de SZÁMOMRA az általad említett NEM AZ!!!
Hagyjál békén egyszer és mindenkorra privátban is, meg itt is. Keress magadnak más hőbörgőket.
senki nem hőbörget!
az hogy az országban ennyi gond van, amiatt van a füst is itt,
egyik bajból jön a másik,
ez a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!