Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ki aki zuhanyzós lakásban él?...

Ki aki zuhanyzós lakásban él? (bőv lenn)

Figyelt kérdés
Most nézek lakásokat, de sok esetben csak zuhanyzós fürdőszobákat látok. Aki ilyenben él meg tudta szokni hogy nem tud fürödni, csak zuhanyozni?

2014. okt. 17. 21:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
63%
Kádas lakásban nőttem fel, most csak zuhanykabin van. Igaz, hogy 90 négyzetméter a ház, de a fürdő nagyon kicsi, így csak ez jöhetett szóba. Magastálcás zuhanykabint vettünk, így a gyerekek tudnak rendesen fürdeni, illetve még mi is bele tudnánk ülni, de nem tesszük. Nekünk nem hiányzik a kád.
2014. okt. 17. 22:59
 12/21 anonim ***** válasza:
62%

Nekem volt sarokkádas lakásom, de állandóan csak tusoltam. A mostaniból kidobattam a kádat és egy nagyobb, épített tusolóm van. Nagyon praktikus, kényelmes.

Párom, amikor összeköltöztünk, szintén sarokkádas lakásból cuccolt át és sokáig hazajárt egyszer egyszer csak a fürdőkádja miatt, hogy fürödhessen, ázhasson. Aztán eladta a lakást. Azt állítja, már megszokta, de most házat akarunk venni és sokszor hallom az érvet, hogy a fürdőben elfér a nagy kád is...

2014. okt. 17. 23:02
 13/21 anonim ***** válasza:
62%

Nekünk is picike a fürdőnk, sajna csak így tudtuk megoldani, viszont sarokkád van benne, mert ahhoz ragaszkodtunk. Laktunk zuhanyzós családi házban egy ideig, hiányzott a kád. Szinte mindig zuhanyozunk (fürdéshez készülni kell, ha az embernek 80 literes bojlere van, alig melegre állítva), de jó, hogy van lehetőség fürdésre is. Egyedül még nem került rá sor, de a párommal igen, fürdősó, mécsesek, miegymás... Kicsit szűkös, de nem bánjuk :)

Nem hiányozna eszeveszettül a kád, ahogy írtam, szinte mindig zuhanyzom, s amikor nem volt kád, akkor is egész jól bírtuk, mert ideiglenes volt, de azért zavarna, hogy ha akarok, nem tudok fürödni a saját házamban... Télen olyan jó elnyúlni olykor a kádban.

Plusz afölött öblítem a hűtő rácsos polcait és egy nagy szilikonlapot, nagyon ritkán ázik benne valami nagyobb cucc... Az oldalát pedig nagyon szépen burkoltam, látványos darab. Egy zuhany csúnyább lenne :D

Van, akinek a kád nem fontos, nekünk igen.

2014. okt. 17. 23:33
 14/21 anonim ***** válasza:
38%
mióta van zuhanyzónk csak azt használom, egészségesebb is mint a kádban fürdés, mert folyamatosan friss víz éri a testet, ráadásúl nem hül ki a víz. Viszont figyelni kell hogy ne zuhanyozz sokáig, mert drága a víz
2014. okt. 18. 01:33
 15/21 anonim ***** válasza:
76%
Nekem mind kettő van. Azt használom amihez épp kedvem van. A kádat se muszály nyakig engedni vízzel. Ha tudom hogy van olyan kád amin van kabin rész is tehát kettő az egyben akkor olyat veszek. Ha az embert elkapja egy rendes influenza nincs is jobb egy nagy kád vízben fél órát ázni.
2014. okt. 19. 11:50
 16/21 anonim ***** válasza:
37%
Sok évig éltem kádas lakásban, de soha nem szerettem, inkább zuhanyoztam. Ahol most lakom, ott kicsi a fürdőszoba, tusoló van beépítve. Imádom a melegvizet, de jobb ez így. Magasított a zuhanytálca, leteszem a kézi zuhanyt, amikor már folyik a melegvíz, akkor bedugom és úgy állok bele. Meleg vízbe, nem a hidegbe.
2014. okt. 19. 13:02
 17/21 anonim ***** válasza:
68%
A kádnak hátránya nincs. Lehet benne zuhanyozni is meg fürödni is. A zuhanyzónál meg nincs választás. Nem is értem, hogy lehet azt mondani, hogy ha csak zuhanyzó van, az jobb. Hogy lehet jobb, mikor nem tudsz választani?
2014. okt. 19. 15:24
 18/21 anonim ***** válasza:
28%
Én meg azt nem értem, miért vannak azok lepontozva, akik csak zuhanyoznak vagy csak zuhanyzós fürdőszobájuk van..... A kérdésre válaszolt mindenki ne legyen már "nem hasznos" aki pont azt szereti, amit a kérdező nem.
2014. okt. 20. 09:24
 19/21 anonim ***** válasza:
27%
Az azért enyhe túlzás, hogy a kádnak nincs hátránya, csak mert lehet benne zuhanyozni is... Idősebbeknek, vagy mozgásukban korlátozottaknak nagy nehézséget jelenthet átlépni a kád falát, és valljuk be őszintén, egy egészséges embernek is kényelmesebb csak belépni a zuhanyzóba.
2014. dec. 30. 18:55
 20/21 anonim ***** válasza:
59%
Itt nem beteg és öreg emberekről van szó, más kérdésnél megállná a helyét a szempontod, de itt nem. Itt a kádnak nincs hátránya.
2014. dec. 30. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!