Ki aki zuhanyzós lakásban él? (bőv lenn)
Nekem volt sarokkádas lakásom, de állandóan csak tusoltam. A mostaniból kidobattam a kádat és egy nagyobb, épített tusolóm van. Nagyon praktikus, kényelmes.
Párom, amikor összeköltöztünk, szintén sarokkádas lakásból cuccolt át és sokáig hazajárt egyszer egyszer csak a fürdőkádja miatt, hogy fürödhessen, ázhasson. Aztán eladta a lakást. Azt állítja, már megszokta, de most házat akarunk venni és sokszor hallom az érvet, hogy a fürdőben elfér a nagy kád is...
Nekünk is picike a fürdőnk, sajna csak így tudtuk megoldani, viszont sarokkád van benne, mert ahhoz ragaszkodtunk. Laktunk zuhanyzós családi házban egy ideig, hiányzott a kád. Szinte mindig zuhanyozunk (fürdéshez készülni kell, ha az embernek 80 literes bojlere van, alig melegre állítva), de jó, hogy van lehetőség fürdésre is. Egyedül még nem került rá sor, de a párommal igen, fürdősó, mécsesek, miegymás... Kicsit szűkös, de nem bánjuk :)
Nem hiányozna eszeveszettül a kád, ahogy írtam, szinte mindig zuhanyzom, s amikor nem volt kád, akkor is egész jól bírtuk, mert ideiglenes volt, de azért zavarna, hogy ha akarok, nem tudok fürödni a saját házamban... Télen olyan jó elnyúlni olykor a kádban.
Plusz afölött öblítem a hűtő rácsos polcait és egy nagy szilikonlapot, nagyon ritkán ázik benne valami nagyobb cucc... Az oldalát pedig nagyon szépen burkoltam, látványos darab. Egy zuhany csúnyább lenne :D
Van, akinek a kád nem fontos, nekünk igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!