Laknál tetőtéri lakásban? Vagy már ilyen lakhelyen laksz? Milyen? Mit gondolsz róla?
Ha laknék lakásban, akkor tetőtériben is. Persze nem akármelyikben. Nagyon fontos, vannak-e kihasználható falak, meddig alacsonyodik le a plafon (nem baj, ha nagyon, de azért legyen elég rendes magasságú rész is), milyen a szigetelés, hány, mekkora, milyen ablak van, fekvés, miegymás.
Bevallom, tetőtéri lakásban még nem laktam. Nekem családi házam van, a lakószobák a tetőtérben helyezkednek el. Enyém a déli rész, nagy délkeleti és délnyugati ablakkal. Ha kint süt a nap, akkor nálam is :D Télen jó, nyáron alkalmazok valamit, redőnyöm nincs s szerintem nem is lesz. Viszont jó a hőszigetelés.
Ami nekem alap, az a rendes ablak. Van egy tetőablakom is, de egy 150 centi széles rendes is.
A tetőtéri fürdőszobákkal szerintem nincs baj, a konyhánál fontos, hogy legyen elég hely, ott már problémás lehet a dolog. Ha apró s annak a fele is ferde plafonos, akkor nem valószínű, hogy főzőcskézni szerető embernek való.
Budapesti tetőtéri lakásban lakunk, bruttó 100 nm, nettóban kb. 70. Nincsenek nagyon ferde falak, szóval jól kihasználható minden fal, minden hely :) Imádom! Világos, tágas, teljesen más érzés, mint egy "sima" lakásban lenni.
Most pld. ömlik az eső, és kopog az ablakokon.. ezt is szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!