Gáz egyszobás lakásban lakni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 25. 21:23
1/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, első lakásnak tökéletes....
2/12 anonim válasza:
Ha az igényeidnek megfelel, vagy nincs lehetőséged nagyobbra nem gáz.
3/12 anonim válasza:
Akinek ott kell laknia, az nem foglalkozik azzal, hogy gáz-e...
4/12 anonim válasza:
Vérnyomásod, pulzusod rendben? Akkor nem ez a betegséged.
5/12 anonim válasza:
Inkább örülj neki hogy van más 30 évesen még a szüleivel él mert ennyire sincs pénze.
6/12 anonim válasza:
Dehogy. Nekem az volt az első lakásom. Nagyon szép és hangulatos volt.
Egyedülállóknak teljesen tökéletes.
7/12 anonim válasza:
ha nincs 3 gyereked, akkor szerintem nem gáz, 1 fő vagy 1 pár szerintem néhány évig elvan egy garzonban. Én is most vettem egy egyszobás lakást és mérhetetlenül boldog vagyok, hogy végre nem kell másokkal laknom és fél évente költöznöm.
8/12 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Én egyszobás lakásban nőttem fel, sőt jó ideig csak szoba-konyha volt, fürdőszoba, wc nem volt benne, azt a 80-as években alakították ki.
9/12 anonim válasza:
10 éve lakunk 1 szobásban, közben lett egy gyerek, aki most 9 éves. 1 szoba= gyerekszoba=hálószoba=nappali=dolgozó.Minden közel 1 helyen :-) Előny=nem kell sokat takarítani! Mi nagyon szeretjük, egy darabig még jó is, de mikor már jön a kamaszkor...a gyerek külön szobát szeretne és ez természetes. Amúgy meg most nem is tudjuk úgy eladni, hogy a hitel visszafizetése után nagyobbat tudjunk venni.Úgyhogy ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!