A házatokat mennyi idő alatt adtátok el?
Tervezzük a költözést. Csak nem tudom/juk hogy mennyi idő alatt sikerülne eladni a házunk.
A szomszédunk háza példáúl, 2év alatt kelt el..
így nagyon nem tudom hogy egy költözésbe hogy fogunk belevágni ha nem sikerül eladni x idő alatt a házat.
Igazából a szomszéd háza egy vicc volt.. s amiatt nem adták el hamarabb mert nem akartak az árból engedni..
Viszont.. az a fő bajunk, hogy jelenleg még eme jelentéktelen településen élünk.. így lakáscserét semmiképpen sem tudnánk megszervezni hisz a kutya se jönne ide..
A falu miatt meg huzamosabb ideig nem érdemes itt hagyni a lakást mert ellopják az utolsó téglát is.. tavaly vagy mikor is volt.. hogy elment egy család egy hétre nyaralni, s már nem volt tető a házukon -_-
Félretéve a rizsát:
Mennyi időbe került, még eladtátok a házatok?
- hogy tudom meghírdetni a házunk hogy pár hónap alatt vevőre találjon?
Áron alul,lehet gyorsan eladni.Főleg hogy falunk van...
Nekünk jó helyen van a házunk,de így is 1 év volt mire jött komoly vevő,most költözünk...de több ajánlatot is kaptunk,csak túl keveset,inkább vártunk.
Ingyenes hirdetési oldalon hirdettük,és egy táblát is kihelyeztünk a nagykapura.Ingatlanoshoz persze be lehet tenni,de áron alul hirdetné Ő is meg és jutalékot is adhatnátok,szerintem az ingatlanos a végső lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!