Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Családi okok miatt lakásunkat...

Családi okok miatt lakásunkat elcserélnénk egy egyszerü kis házra Budapesten. Hol hirdethetünk? Régen az Express ujságban lehetett. A gépen hol? Idősebbek vagyunk, és nem vagyunk jártasak a net viágában.

Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
Lakást akarsz házra cserélni? Sok sikert. Írd gugliba hogy eladó házak, és kidob vagy húsz fajta hirdetési módot.
2014. szept. 16. 15:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szép lakásban lakunk, nagy kert van, garázs. Igaz, hogy közös hét lakóval, de csak mi használjuk. Elektromos kapu, két szobás lakás felujitva, magas földszint. 15 milliót ér kb. Ezért már talán lehet egy egyszerü kis házat kapni, ahová magamhoz vehetem idős Apámat.
2014. szept. 16. 15:22
 3/8 anonim ***** válasza:
3%
Vidéken biztos, Pesten nem tudom.
2014. szept. 16. 15:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy valaki a kérdésre is válaszoljon:

ingatlan.com

jofogas.hu

olx.hu

2014. szept. 16. 16:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Erre voltam kiváncsi
2014. szept. 16. 17:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne vegyél semmi esetre sem "osztatlan közös"-nek nevezett rémséget. Önálló kisebb házat öt hónapig kerestem és nem találtam Budapesten elfogadható áron. Ami volt, annak vagy kicsi volt a telke, vagy osztatlan, vagy még rosszabb volt (egy telek tíz felé osztva, külön lekerítve) stb. Vagy annyira rossz állapotú, zajos főút mellett, hogy ingyen se kellett senkinek. Budapesttől 10-20 km-re, az agglomerációban, ezen a körön belül sokkal több az esélyed, ott nézz körül (pl. Gödöllő, Vác, Szentendre és Esztergom között, mindkét parton).
2014. szept. 18. 19:27
 7/8 anonim ***** válasza:
2014. szept. 18. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:
15.millióért házat kapsz Kispesten, Lőrincen vagy Kőbányán.Nézd meg az ingatlan. com-on. Ha idős vagy, nem biztos hogy el tudod látni a teendőket a házkörül. Drágább a fentartása, és hólapátolás télen nem egyszerű dolog.1 házban mindig van valami javítani való , ami pénzbe kerül.
2014. okt. 19. 14:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!