Költözéskor mennyivel előtte kezdtétek bedobozolni a cuccaitokat?
Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt lehet kényelmesen végezni? 68 m2-es lakásból költözök.nov. 21. 14:52
1/7 anonim válasza:
Kérdés, hogy mennyire zsúfolt. Nekem mint férfi, alig van holmim, amikor a feleségemmel össze költöztünk, neki 3x annyi doboza volt mint nekem, de még lehet keveset is mondok.
2/7 anonim válasza:
Nekem két hetem volt 80 négyzetméterről két gyerekkel kiköltözni. Megoldottuk, de nem volt kényelmes :)
3/7 anonim válasza:
Nagyon sok cuccunk volt, 50 évesen költöztünk. Kettő hónappal előtte kezdtem dobozolni azokat a holmikat, amelyekről tudtam, hogy nem fognak kelleni költözésig. Végül olyan szuperül összepakoltunk, hogy 30 perc volt az autóra felrakodás, majd le ugyan ennyi, másnapra meg 90%-osan kipakoltunk.
4/7 anonim válasza:
1 nap volt az összepakolás, és kb 2 hét mire mindennek meglett helye az új házban.
5/7 anonim válasza:
1 hét lomtalanítás, aztán kb 3 hét pakolás. 7 hónapos terhes voltam, nem ment olyan gyorsan.
Ami nem fért ki az ajtón, előző nap lett szétszedve.
74nm komplett háztartás (konyha maradt)
6/7 anonim válasza:
Én hetekkel előtte már pakoltam. Eleve szortíroztam, lomtalanítottam, rendszereztem. Bár sok cuccom nem volt, ehhez képes azért mégis csak sok volt :D
7/7 anonim válasza:
Nem emlékszem pontosan, de jóval előbb elkezdtünk pakolászni (talán 4-5 hét), mert jártunk a házhoz megcsinálgatni, amit meg kell és mindig elhoztunk egy pár dobozt is. Priorizáltam, hogy mi nem fog már tuti kelleni a hátralévő időben, szortíroztam, dobozoltam és jöttek a cuccok. A "tényleges költözésre" már csak a nagyobb bútorok és a mindennapos használati cuccok maradtak. A végefelé már a háznál amíg a férjem bütykölt valamit, addig én elkezdtem kitakarítani a meglévő szekrényeket (konyha, gardrób, stb.) és belepakolni. Nekünk ez így nagyon kényelmes volt, nem éreztem a hajtást, hogy időre kell mindent összepakolni, aztán meg ittvan 40 doboz és ki kéne pakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!