Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Érd Komáromi utca, Kolozsvári...

Érd Komáromi utca, Kolozsvári utca,Fátra utca milyen környék? Érd melyik részéhez tartoznak ezek az utcák? Sasváros?

Figyelt kérdés

Milyen a közbiztonság, milyen a lakóközösség?

Azt tudom hogy nem mindegyik utca van le aszfaltozva még, de ahogy hallom folyamatosan dolgoznak rajta. Mikor vannak a legnagyobb dugók onnan be Budára?

Mennyire talaj vizes?

Minden tanács, meglátás segíthet, az egyik utcában tervezünk házat venni. Autóval ingáznánk majd a 11.kerületbe, de a reggeli és esti dugót elkerülve.

nov. 22. 16:31
 1/2 anonim ***** válasza:
56%

Erden konkretan nem tudsz dugot elkerulni, ejjel-nappal annyian vannak az utakon, hogy az halal.

Tomve van a varos :D

nov. 22. 18:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem rossz környék, de ott már tömegközlekedés konkrétan nulla és arra felé a legtöbb utca még murvás. Én személy szerint nem ezen a részen nézelődnék. Anno voltam erre is házakat, telkeket nézni, de igazából nem győzött meg, nagyon a város pereme. Dombosvárosból pont a legnehezebb eljutni bárhova is, akár az M7, akár 7-es, akár 6/M6 irányába indulnál
nov. 23. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!