Egy fiatal nő számára milyen környék a nyolcadik kerületi Diószegi Sámuel utca, kár volt itt vennie egy ingatlant egy 20 éves nőnek?
Ott van az egyetem és további kampuszok is épülnek ott, most sajátított ki az állam 4 társasházat ott erre a célra.
De drogárus és szobáztatós környék, főleg a Kálvária tér felé eső része még.
De mivel belváros, senki nem fogja tudni elvenni tőle, hogy emberek végigjárkéljanak rajta, mert arra viszi őket a dolguk, ez mindig is így volt ott, tehát egy forgalmas belvárosi utcáról beszélünk, ahol emberek járnak dolgozni, kikapcsolódni, iskolába, stb., mennek a dolgukra.
Busz is jár véggig az utcán.
Én az első szakaszt nem javasolnám ottlakásra, mert nagy az utcai élet, ami nem alkalmas arra, hogy ott írja az ember a doktoriját - bár tudom, hogy ott is sok házban többségben vannak a pedagógusok... De attól még egy állandó ház előtti hangoskodás, megmételyezi az ottlakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!