Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mit csináljak, ha nem akarok...

Mit csináljak, ha nem akarok elköltözni, hogyan barátkozzam meg a gondolattal?

Figyelt kérdés
Apa még nem hirdette meg a házat, de már biztos hogy el akarja adni, mert hármunknak túl nagy, túl sokba kerül, és így, hogy havi 160000 Ft kölcsönt kell fizetnie, így nem könnyű meglenni, pedig nekem eddig fel se tűnt, hogy nélkülöznünk kéne, hiszen mindig megkaptam mindent, és nem vagyok kisigényű. Egész vasárnap ez volt a téma, lakásba akar költözni, 2 félszobás és 1 egészszobásba, de akkor enyém lenne az egyik kicsi és nem férne el mindenem, az egyik ruhásszekrényemet meg az egyik könyves szekrényemet el kéne adni és az összes benne lévő cuccomat kidobni, lehet, hogy még a tengerimalacaim meg a teknősöm se jöhetnének velünk, mert ugye nem férnének el a szobámban, a kutyánkat meg biztos nem tudnánk vinni, mert 8 éve kertben van, nincs betanítva, de ha be lenne, még úgyse jöhetne a lakásba:( Én már megszoktam hogy emeleten van a szobám, csomót mászkálok a lépcsőn, jó, lehet hogy ez így hülyén hangzik, de minden hiányozni fog. Szerintetek lehet venni nagyobb lakásokat is, amiben mondjuk 3 egész szoba van? A mostani ház 143 négyzetméteres, nem akarok sokkal kisebbe költözni. Hogy viseljem el? 16/L

2014. aug. 18. 23:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem nyugdijasként kellett meglépnem azt, hogy el kellett adnom a nagy, de rossz házat. Nem volt más választásom. És mit vettem helyette? Budapesttől távolabb egy fele akkora, de sokkal fiatalabb és jó házat. A múltam és a tárgyaim nagy részétől meg kellett válnom. Ez nagyon megviselt, de már túl vagyok rajta. Kisebb házban is lehet tetőtér, ott több, kisebb szoba. Te fiatal vagy, meg kell tanulnod, hogy az élet örökös változás, hogy ne ragaszkodjunk semmihez, tárgyakhoz főleg ne. Ez a felnőtté válás lényege.
2014. aug. 22. 13:04
 12/14 anonim válasza:
Ahogy leírtad,az apukád mindent megtesz érted. Úgy gondolom,nyugodtan elmondhatod neki az aggodalmaidat a költözéssel kapcsolatban. Biztosan mérlegelni fogja a te szempontodat is, a saját lehetőségeihez képest. szerintem mindenképpen beszélned kellene vele erről és biztosan találtok közös megoldást,hogy mindenki kedvére legyen majd az új otthonotok. Kívánom,hogy így legyen! Sok sikert az élethez!
2014. aug. 23. 15:28
 13/14 anonim válasza:
Elvált vagy özvegy apukád?
2014. aug. 24. 11:27
 14/14 anonim válasza:
Te most azért irtál ide hogy felvágj a szüleeeid házával vagy mer tényleg nem akarsz elköltözni?😂😂😂😂
2015. nov. 29. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!