Szigetszentmiklós jó vagy rossz környéknek minősül?
Figyelt kérdés
2014. máj. 21. 00:57
1/7 savanyújóska válasza:
Nem jó, azt mondanám rá. De konkrétan az egészre azt se mondanám, hogy rossz, azt helyileg szokták tudni, hogy az adott településen hova lehet menni sötétedés után, és hova nem...
2014. máj. 21. 01:51
2/7 anonim válasza:
Merre költöznél? Én itt lakom ezer éve, van olyan környék, ahová nem költöznék semmi pénzért.
2014. máj. 21. 08:41
3/7 A kérdező kommentje:
Egyelőre csak nézelődünk, téglaépítésűt keresünk József Attila lakótelep környéke, központhoz közeli részek...a hirdetésekben persze mindenhol az az első mondat, hogy: "Szigetszentmiklós kedvelt kertvárosi részén...". Esetleg tudnál mondani olyan utcákat vagy helyet, ahol egyáltalán ne nézelődjünk?
2014. máj. 21. 22:52
4/7 anonim válasza:
A bucka részen ne nézelődj,iszonyat szúfolt,nincs járda,nagyon poros.
De én inkább Dunaharasztit,Dunavarsányt vagy Taksonyt választanám,nem nagy táv,mégis csendes,nyugis,élhetőbb.
De ha mindenképp választani kell miklóson,akkor a mű úttól észak-nyugatra levő része,fel a lakihegyi lakópark felé.
2014. máj. 22. 13:21
5/7 anonim válasza:
Előzővel csak részben értek egyet. Ha családi házat keresel, akkor pl a Buckába nem mennék. Ahogy írták előttem, poros, most csatornázzák csak, rengeteg eladó ház van, az igaz. Helyi busz gyakorlatilag 0. Én viszont nem mennék Lakihegy felé se. Szerintem a legjobb környék a hév meg a Duna közötti rész a Buckától északra. Nincs járda itt se, mert keskenyek az utcák, nálunk pl napközben alig van forgalom, simán biciklizek két gyerekkel kint fél napot. Felénk se nagyon van helyi közlekedés, de a kp rész gyalog simán, 15 perc sétával elérhető.
A József Attila környéke szerintem nem rossz, ha téglaépítésű th lakást keresel. Közel van minden. Ott viszont a házat érdemes előbb jobban megnézni, amelyikbe költöznél. Most újítanak fel kívülről többet is.
2014. máj. 22. 15:26
6/7 A kérdező kommentje:
Budáról költöznénk, úgyhogy nekünk már Szigetszentmiklós is elég messze van, még messzebb már nem akarnánk menni. Ráadásul Miklóson lakik a legjobb barátnőm is, így ezért is örülnék jobban, ha ott találnánk lakást. Ő csak 5 éve lakik ott, jó véleménye van, de a barátjának, akik viszont születése óta, annak elég negatív véleménye van róla, ezért is tettem fel ezt a kérdést itt. Mindenesetre tényleg sokat segítettetek, nagyon értékesek számomra ezek az infók. Mindenkinek köszönöm! Szombaton megyünk lakást nézni :-)
2014. máj. 22. 22:51
7/7 anonim válasza:
Miért jobb Dunaharaszti, mint Szszmiklós?
pl. a Hév hamarabb beér vonat is van vagy egyéb okból is?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!