Nagyon rossz ötlet óvoda és iskola mellé költözni?
Napközben hangzavar van, tehát ha pl. éjszakás munkahelyed van, akkor egyáltalán nem fogsz tudni pihenni, legfeljebb hétvégén. Ha valami aranyos állatod van, pl. kölyökkutya vagy cica, azt a kisiskolások ellophatják. A kamaszok iskolába menet szemetelnek, eldobálnak mindenfélét poénból stb. ezért ha kertes házról van szó, készülj fel rá, hogy rendszeresen össze kell szedned a kertedbe dobált szemetet, cigicsikket stb.
Persze vannak előnyei is, nem kell hajnalban kelniük a gyerekeidnek, hogy időben beérjenek az iskolába, bátran hazamehetnek egyedül is egész kicsi koruktól, és ha valamit esetleg otthon felejtenek, simán át tudod vinni nekik.
Két 3 év alatti gyerekem van, az iskola csak alsó tagozatos.
Én csak az előnyét látom most, de biztos sok hátránya is van.
Milyen kérdés ez??
ELADHATATLAN!!
Én Józsán az iskolától, óvodától 100 méterre lakom. Mondjuk a gyerek 4,5 éves, pár perc alatt átérünk, én örülök, hogy közel van. Sok a fa az oviban is az utcán is és a telkünkön is. Még soha nem hallottam gyerekzsivalyt. Szerintem a növények felfogják a zajt. A főút is 100 méterre van, de a Gönczy Pál utca sem kis forgalmú. De pár hét alatt megszokható a zaj, ha valaki nem extra allergiás a zajra.
Minden tavasszal, amikor átállunk a nyitott ablakkal való alvásra, pár napig felébredek hajnalban a forgalom zajára, aztán utána megszokom és már nem zavar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!